מי מפחד מבצק שמרים?
מהיום לא צריך לחשוש מלהכין פיצה ביתית ולא צריך לחכות הרבה זמן עד שהבצק יתפח…
מהיום חדשנות בתחום האפייה: חברת אסם הוציאה למדפים קמח שמרים להכנת בצק לפיצה עם זמן תפיחה של 5 דקות בלבד.
בשונה מקמחה שמרים הרגיל, שתהליך התפיחה שלו לוקח כשעה וחצי, התערובת החדשה תופחת ב- 5 דקות בלבד ומוכנה מיד לרידוד והכנסה לתנור.
תהליך הכנת הבצק לפיצה הפך לפשוט ומהיר: מוסיפים לקמח שמן, מים ומעט מלח, ממתינים 5 דקות והבצק מוכן לאפייה.
שקית אחת של קמח שמרים תספיק לכמות של 2 פיצות גדולות בתבנית מרובעת של תנור.
מהבצק ניתן גם להכין מאפים נוספים דוגמת פוקצ'ות, רוגלך ועוד.
את כל המתכונים לקמח ניתן למצוא באתר בישולים Bishulim.co.il.
לדברי מיכל רינת, מנהלת תחום עזרי אפיה בחטיבה הקולינארית של אסם:
"קמח שמרים להכנת בצק לפיצהב-5 דקות מאפשר לכל אחד להכין בבית פיצה בדרך מהירה וקלה עם תוצאה מובטחת. מעתה יש פתרון לכל אלו שנמנעו מלהכין פיצה בבית בגלל אורך הזמן של הכנת הבצק והאפייה.
קמח השמרים להכנת בצק לפיצה ב-5 דקות הופך את תהליך ההכנה למהיר וקל".

בשנת 2012 חוללה אסם מהפכה בעולם האפייה עם השקת הקמח שמרים שחוסך הוספת שמרים לבלילה שהפך את תהליך האפייה לפשוט ונוח. מאז ועד היום הפך קמח שמרים למוצר יסוד שקשה לדמיין אפייה ביתית בלעדיו. קמח השמרים החדש לפיצה יהפוך את הכנת הפיצה הביתית לפתרון קל נוח ומהיר.
קמח שמרים להכנת בצק לפיצה בכשרות בד"צ
להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ
ערכה וצילמה: נדיה היבא
חדש על המדף מאסם: קמח שמרים להכנת בצק לפיצה ב-5 דקות בלבד!
מהיום חדשנות בתחום האפייה: חברת אסם הוציאה למדפים קמח שמרים להכנת בצק לפיצה עם זמן תפיחה של 5 דקות בלבד. תהליך הכנת הפיצה עם הקמח החדש של אסם הפך לפשוט ומהיר והתוצאה טעימה ומפתיעה.

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0










