ביום חורפי גשום, הגעתי ללמלון שרתון תל אביב, על הטיילת, להתרשם ממגוון טאפסים ויין בלובי בר במלון.

כבר בכניסה ללובי של המלון פגשתי את הננהלת המלון הטועמים ממגוון יינות של יקבי כרמל.
תפריט טאפסים מיוחד מלווה במיטב היינות של `יקבי כרמל`, בחתימתו של שף הבית צ`רלי פדידה, שרקח חוויה ספרדית-ים תיכונית.

בתפריט החדש והקבוע בלובי בר של המלון תוכלו ליהנות ממנות בחירה של 5 או 3 טאפסים (מתוכם 4-2 לבחירה) וכוס או בקבוק יין משובח מיקבי כרמל : כרמל ריזלינג כרם קאיומי (יין לבן חצי יבש) או קברנה פרנק גליל עליון מהסדרה האזורית (אדום יבש).


בין מנות הטאפס בתפריט החדש בלובי בר במלון `שרתון` תל אביב, מחכה לכם חגיגת טאפסים של ברושקטה עגבניות, שום וריחן על חלה קלויה וגבינת פרמז`ן מגולחת, טאפס פירות העונה על סלט רוקט וגבינה כחולה, מסבחת חצילים, גרגירי חומוס וטחינה על מיני פיתה קלויה, פטריות שמפניון ממולאות ואפויות בממרח כמהין וגבינת שמנת וקוביות לברק מתובלות בנענע, עגבניות ובצל סגולהמוגשות עם יוגורט עזים מעודן.









כרמל ריזלינג, כרם קאיומי – יין לבן חצי יבש יין משובח שהופק מ-100% ענבי יוהנסברג ריזלינג מכרם קאיומי שנבצרו בבציר לילי, היין בעל גוון זהוב ירקרק המתאפיין בבשומת של תפוח עץ ירוק, ליים ורוברב (ריבס) ובעל גוף בינוני עד מלא וחומציות מאוזנת – – קברנה פרנק גליל עליון מהסדרה האזורית- יין אדום יבש, שהופק מענבי קברנה פרנק מאזור הגליל העליון ומעט ענבי מלבק, קברנה סוביניון ופטי ורדו מהאזור. בעל גוון ארגמני עמוק ובשומת תותי יער, קסיס ועלי טבק. היין בעל גוף בינוני עד מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.

מחירים: חגיגת טאפסים ויין – תפריט חדש וקבוע בלובי בר של מלון `שרתון` תל אביב:
5 טאפסים (4 לבחירה) + כוס יין – 130 ₪ – תוספת כוס יין – 29 ₪ – 4 טאפסים + בקבוק יין – 229 ₪ 3 טאפסים (2 לבחירה) + כוס יין – 43 ₪ – תוספת כוס יין – 69 ₪ – 3 טאפסים + בקבוק יין – 129 ₪
מלון `שרתון` תל אביב | הירקון 115 תל-אביב טלפון: 03-5211111
אפשרות לחניה חינם בחניון המלון למזמינים מהתפריט החדש











