גילוי נאות : היתי אורחת המסעדה
כל שנה זה אותו דבר : איפה חוגגים ולנטיין, אז לפחות השנה, פתרתי את הסוגיה והלכתי לחגוג את חג האהבה עם חברתי האהובה, אהובה מאוד ב"ביסטרו נועה" של השף ניר צוק.
זאת לא הפעם הראשונה שביקרתי במיסעדה, ובכל אחת מהפעמים הקודמות (היגעתי עם המשפחה) החוויה היתה ניפלאה, לכן כשהוזמנתי ליטעום את התפריט החדש היה לי ברור שאני באה.
מנות ראשונות : חוויה. בתפריט כתוב : בשר, דגים או ירקות…וכששאלנו מה מגיע המארחת המקסימה שלנו לריסה חייכה ואמרה : הפתעה.
לי זה עשה תחושה של להגיד : "ניר…תרגש אותי"…והוא הצליח.



המנות הראשונות אכן, היו מפטיעות :




למנה עיקרית, עשיתי משהו שאני לא נוהגת לעשות : הזמנתי מנה עם פירה תפוחי אדמה, ולא טעיתי. הכבדים בתוספת בצל ופירה היא מנה מושלמת.
חברתי (שהיא מומחית לפירה, אמרה שהוא מצויין) הזמינה קבבונים עם גבינת עזים ופירה.


מנות אחרונות : אכלנו מנה בשם 7 פילאי שוקולד ומנה בה יש כמה קינוחים, אני מאוד ממליצה על "מוצרט".


שורה תחתונה:
ממליצה!. השירות, איכות האוכל וכמובן המקום הכל כך מיוחד ביפו, שווים את הביקור.
בתאבון.
התפריט כולל גם מנות צמחוניות וטבעוניות.
עיקריות ב-85 ₪ לדוגמה:
· קלמארי עם תפוחי אדמה קטנים על קרם לימונים כבושים
· קבב עגל במילוי גבינת עיזים
· דג בקדירת עגבניות, תפו"א וצלפים
· פסטת עוף אלי אוליו וקוביות פלפלים
· ניוקי בקרם סלרי וזיתי קלמטה
· ועוד
עיקריות ב-120 ₪ לדוגמה:
· אוסובוקו חזיר עם פירה מעושן
· תבשיל לחי עגל רך כמו חמאה עם שרימפס
· פסטת פילה בקר ברוטב חמאת שום, צ'ילי ופלפל
· מוסר ים בקראסט זיתים סורים
· נתח קצבים על בצלים מושחמים ברוטב סחוג
· ועוד
להזמנות: ביסטרו נועה, הצורפים 14 יפו. 03-5184668.
תפריט צהריים-ערב של ביסטרו נועה מוגש בימים א'-שבת, החל מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות בלילה.
ולנטיין מוקדם "בביסטרו נועה" של השף ניר צוק

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0











