לפני כשנה הצטרפה עפולה לפסטיבל "טעמים בעמקים", יד ביד עם פריחת תחום המסעדנות בעפולה בכלל ובשוק בפרט.
הפסטיבל מותאם לתו סגול, החגיגות, האוכל והאירועים מגיעים לטבע, לאתרים ולישובים ברישום מראש ובקפסולות. הקורונה משנה את הפסטיבל אך לא תמנע מאיתנו לחגוג ולעזור לעסקים. מטרת הפסטיבל להניע כלכלה מקומית מקיימת ולהביא אור ושמחה. הפרסום יעודד את הסועדים לפרגן ולהזמין כדי לסייע לפרנסת העוסקים בתיירות, חקלאות, אפיה ובישול.

בשוק בעפולה מצאתי דוכן קטן, עמוס בכל טוב כשגולת הכותרת בו הוא לחמניית השמיניה המוכרת.
הילה בן חמו משקיעה בתבשילים מחממי לב וכולם נכנסים בסוף ללחמניית שמונה קטנה.

בתפריט: קציצות ירק, כרובית, קציצות דגים, קציצות עוף, קציצות בשר ושניצל.
אפשר למרוח בלחמניה: חציל במיונז, מטבוחה, חומוס, טחינה, לימון כבוש, פלפלים חריפים, חציל מטוגן, צ'יפס, צ'יפס בטטה.
מנת הדגל של השמיניה היא קציצות הדגים המרוקאיות, קציצות מושלמות בטעם של בית.
ניתן להזמין מארזים משמחים המורכבים מכריכים, אוכל ביתי וסלטים בטלפון: 050-7868631












