אז כן, אפשר לאכול ולהינות ולשמור על אורח חיים בריא ולרדת במשקל.
קבלו מתתכון פשוט לגראטן וחי אדמה
מה צריך ?
6 תפוחי אדמה
בצל גדול או שניים
3 שיני שום
את כל אלה לפרוס דקדק במנדולינה או על הדיסקת הדקה במעבד המזון ולהעביר לקערה.
ממה עוד צריך ?
נפוליאון עם פלפל דל שומן
שמנת לבישול דלת שומן
300 גרם גבינ צהובה מגוררתת 9%
ממלח
פלפל
הרכבת המנה
לערבב את הרטובים לעיסה חלקה בלי הגבינה הצהובה !.
להוסיף לקערת הירקות הפרוסים, לערבב.
לשפוך לתבנית. מעל לפזר אתת הגבנ"צ.
לקחת ניר אפיה ולשמן בספרי שמן בצד אחד, להניח את הצד המשומן על הגבנ"צ, על הנייר להניח מחבת כבדה או ממשקולת אחרת ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות לשעה או שעה וחצי.
זה כל הסיפור.
גראטן – שם מפוצץ והכנה פשוטה
בתיאבון












