ארוחת פתיתים
למצרכים:
פתיתים מבושלים (לפחות 2 כוסות)
1/4 כרוב לבן פרוס
2 בצל לבן פרוס דק
1/2 פלפל אדום
סלסלת פטריות שמפניון
2 גזרים חתוכים לג'וליאנים (גפרורים)
4 שיני שום פרוסות
1/2 בקבוק רוטב פאד תאי (תמיד יש לי בארון לשעת הצורך)
3 כפות שמן לטיגון
להכנה:
במחבת גדולה לחמם שמן, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולערבב. להוסיף את הירקות תוך כדי ערבוב והקפצה של 2 דקות בין הוספת ירק אחד לשני. להתחיל מהגזר, לאחר מכן הפלפל, הכרוב ולבסוף הפטריות. לערבב הכל ולהוסיף את הפתיתים.
לשפוך מעל הכל את הרוטב ולערבב היטב. להגיש חם.
*** ניתן לשלב במתכון חזה עוף חתוך לרצועות ולטגן אותו לפני הבצל, להוציא לצלחת נפרדת ולהוסיף אותו בסוף יחד עם הפתיתים.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














