הס'מורס של אסף

ס'מורס – S'mores כריך שחיתות ידוע של מרשמלו, ביסקויט ושוקולד,
בגרסתו המשרדית – לשעות הקשות של ירידת הסוכר (בבוקר, בצהריים – מתי שתבחרו)

הכל התחיל בארוחת צהריים שגרתית בעבודה.

בסיום הארוחה, הביתית, הבריאה, עלה לדיון נושא הקינוחים

להלן: "בא לי משהו מתוק עכשששששששיו.

לאחר שנזכרנו בחיבה בבייגלה המתוק מלוח עם חמאת בוטנים ונוטלה ,

אותו אפשר לראות כאן

ובתמונה:

אסף, בחור חביב ומוכשר. (גם רווק – פניות למערכת ניתן לשלוח אלי :-))

העלה קינוח שלא כולנו הכרנו.

מה עושים כשלא מכירים?

//

שלב ראשון

Google It

להלן התוצאות ה"רשמיות" מויקיפדיה.

//

שלב שני

מפנטזים על זה יומיים שלושה

/////

שלב שלישי

קונים את המצרכים

//

שלב רביעי

מחכים שכל הנוכחים יהיו זמינים במשרד

//

שלב חמישי

אליו הגענו היום – יום חמישי (הכי טוב)

מכינים!!

///

מדובר כמובן בגרסא המשרדית, לעצלנים, ממהרים,

שחושקים במתוק – עכשיו.

המצרכים:

* חבילת ביסקויטים עם שוקולד

* שקית מרשמלו

* מקרוגל (בהנחה שאין לכם מנגל / מדורה בהישג יד)

//

/נתחיל באיך לא מכינים , בתמונה הבאה:


///

אופן ההכנה

תהיו בקשב מלא, שלא תפספסו:

* מכניסים מרשמלו למיקרוגל, שיתרכך ויתחמם ויתפח בלי לשרוף אותו או את המשרד.

* לוקחים שני ביסקויטים

* מניחים 2 מרשמלו על החלק השוקולדי בבסקויט אחד

* מניחים על המרשמלו את הצד השוקולדי של הביסקויט השני

* ממתינים בקושי רב 2-3 שניות שהמרשמלו החם ירכך את השוקולד

* אוכלים

* מנגבים את הפרצוף מהשוקולד

* את החיוך אפשר להשאיר

* חוזרים לעבודה

חמישי שמח!!!!!!

תודה לאסף, דוגמן הבית, על הרעיון המבריק והביצוע.

////

בואו לעקוב אחרי סלונה אוכל בפייסבוק