הכל התחיל בארוחת צהריים שגרתית בעבודה.
בסיום הארוחה, הביתית, הבריאה, עלה לדיון נושא הקינוחים
להלן: "בא לי משהו מתוק עכשששששששיו.
לאחר שנזכרנו בחיבה בבייגלה המתוק מלוח עם חמאת בוטנים ונוטלה ,
אותו אפשר לראות כאן
ובתמונה:
אסף, בחור חביב ומוכשר. (גם רווק – פניות למערכת ניתן לשלוח אלי :-))
העלה קינוח שלא כולנו הכרנו.
מה עושים כשלא מכירים?
//
שלב ראשון
Google It
להלן התוצאות ה"רשמיות" מויקיפדיה.
//
שלב שני
מפנטזים על זה יומיים שלושה
/////
שלב שלישי
קונים את המצרכים
//
שלב רביעי
מחכים שכל הנוכחים יהיו זמינים במשרד
//
שלב חמישי
אליו הגענו היום – יום חמישי (הכי טוב)
מכינים!!
///
מדובר כמובן בגרסא המשרדית, לעצלנים, ממהרים,
שחושקים במתוק – עכשיו.
המצרכים:
* חבילת ביסקויטים עם שוקולד
* שקית מרשמלו
* מקרוגל (בהנחה שאין לכם מנגל / מדורה בהישג יד)
//
/נתחיל באיך לא מכינים , בתמונה הבאה:
///
אופן ההכנה
תהיו בקשב מלא, שלא תפספסו:
* מכניסים מרשמלו למיקרוגל, שיתרכך ויתחמם ויתפח בלי לשרוף אותו או את המשרד.
* לוקחים שני ביסקויטים
* מניחים 2 מרשמלו על החלק השוקולדי בבסקויט אחד
* מניחים על המרשמלו את הצד השוקולדי של הביסקויט השני
* ממתינים בקושי רב 2-3 שניות שהמרשמלו החם ירכך את השוקולד
* אוכלים
* מנגבים את הפרצוף מהשוקולד
* את החיוך אפשר להשאיר
* חוזרים לעבודה
חמישי שמח!!!!!!
תודה לאסף, דוגמן הבית, על הרעיון המבריק והביצוע.
////
בואו לעקוב אחרי סלונה אוכל בפייסבוק

















