אחרי הלכלכת בא הנקיון ואנחנו כבר עייפים לא?
בשביל זה יש את AEG.
יש שם אנשים חכמים שיודעים כמה קשה להתכופף אחרי שהיה ארוכה במטבח ולכן תכננו לנו באהבה את המדיח החדש והיפיוף שלהם .
כמה כיף שהוא יכול להכנס לכל מטבח מכל סוג.
כשפותחים אותו מגש הכלים עולה למעלה ובא לציון גואל .אין להתכופף ואין להתעייף .

מדובר בבשורה אמיתית בעולם מדיחי הכלים. הכנסה והוצאת כלים מהמדיח נחשבת לפעילות מאתגרת עבור רוב האנשים, היעילות במדיח החדש comfortlift והארגונומיות יקלו על המשימה ויהוו שדרוג אמיתי לחוויית השימוש. מותג AEG היוקרתי, הינו הראשון שיוצא עם פיתוח זה שאנו מאמינים כי יהווה סטנדרט חדש בעולם מדיחי הכלים."
יתרונות AEG Comfortlift®:
- סלסלה Real Life תחתונה העולה כלפי מעלה עם מחזיקי צלחות מתקפלים המאפשרים הטענה נוחה של סירים וקערות גדולות. זאת מבלי לדאוג לסידור מדויק של הכלים.
- טכנולוגית AirDry המהפכנית לייבוש טוטאלי של הכלים בחסכון אדיר של עד 60% אנרגיה מול מדיח רגיל.
- סלסלה אמצעית עם תפסני סיליקון לכוסות יין, מדפי כוסות מתקפלים, מחזיקי צלחות מתקפלים וקוצי סיליקון רכים לאחיזה יציבה של כלים עדינים במיוחד.
- סלסלת סכום עליונה עם מגש סכום הנשלף בקלות המפשט הטענה ופריקה של סכו"ם.
מאפשר אף ניקיון של מגשי אפיה או מגשי הגשה ענקיים.
- טכנולוגיית Sensor Logic חיישנים למדידת עומס הכלים ורמת הלכלוך, כוונון מדויק של התכנית שנבחרה לצרכים הספציפיים של אותה ההדחה.
מסקר שנערך עבור חברת מיניליין ע"י מכון גאוקרטוגרפיה בקרב משפחות ויחידים בעלי מדיח כלים בביתם, עולה כי 29% מהמשתמשים חווים קושי בהפעלת מדיח בשל הצורך להתכופף לחלקו התחתון וכי מבין התכונות הרצויות ביותר במדיח הביעו 39% את האפשרות להעלות את הסלסלה התחתונה לגובה של העליונה.
נתון מפתיע בסקר עולה בתחום המגדר: דווקא גברים (37%) מפעילים מדיח לפחות פעם ביום לעומת 29% מהנשים המפעילות מדיח אחת ליום.
26% טענו כי החסכון בחשמל ובמים במדיח הם מהתכונות החשובות ביותר בבואם לבחור מדיח.
מחיר מדיח AEG comfortlift החל מ- 4990₪, ניתן להשיג ברשתות הסחר והמשווקים המורשים.
ביום חם במיוחד יצאתי לסדנה איטלקית ושם בהנאה רבה לכלכתי ידיים וכלים .

היה איתנו שף אסי דהאן שהדריך את הסובבים .

עלי הוטל להכין טורטליני במלית בבטות ופרמז'ן ששחו חלקם בחמאת מרווה וחלקם ברוטב עגבניות (אל תגלו לאף אחד אבל קטפתי קצת נענע טריה וריחנית והכנסתי לרוטב והאמת? אפילו לא נשאר לי אחד לטעימה.)









שארית הבצק שנותר חתכתי לפיסות קטנטנות כמו שפצלה …


מילאתי גם באהבה צינורות קנלוני בגבינות שנשפך עליהם רוטב עגבניות וגבינות והם הלכו להתבשל בתנור .
אלונה זוהר בחשה לי את הגבינות למלית ובכלל היה לי כיף איתה .





בין לבין את כל הלכלכת תחבנו למדיחים החדשים והם חזרו אלינו נקיים ומבריקים להמשך העבודה .
בסיום הסדנה כולם טעמו ממעשי ידיהם וידי אחרים .







מבשלים חןןיה והשף אסי דהאן תרמו לנו מתכון לסלט הקייצי אותו דגמנו .
המצרכים-2 חסות קטנות ופריכות ,
חופן גדול עלי בייבי -מיקס שאוהבים
שמן שומשום,מלח,פלפל שחור גרוס,מירין,חומץ אורז וסירופ מייפל אמיתי .
לזריה -פקאנים מסוכרים.
פירות העונה – לנו היו תפוחים ואפרסקים חתוכים לפלחים דקים.
משרים את הפירות בתיבול .טועמים ומתקנים אם צריך
מערבבים את העלים יחד עם הפירות המושרים .
מגישים קר זרוי בפקאנים קצוצים גס.

היה זה יום מלא בחוויה בבית מבשלים חוויה .הכיף היה לראות כיצד כל הלכלכת הולכת למדיח החכם הזה והכל נותר מבריק.
אתם מוזמנים לכל חנות שבה יש את מוצרי AEG ולהתחדש .
לא תצטערו.באחריות !!!
צילום כותרת ואותי ממלאה צינורות פסטה-רפי דלויה.











