אם שייקים בריאותיים הם פריט חובה אצלכם;
אם אתם אוהבים להתפנק במשקאות סמוזי תוצרת בית;
אם אתם שייכים לאסכולה הגורסת שבלנדר מוט הוא המצאת המאה;
או שאתם סתם חובבי גדג'טים למטבח;
אם אתם רוצים לדעת איך הכנתי קציצות מעלפות בעזרת מכשיר המיועד להכנת שייק פירות…
אז אם אתם לפחות אחד מהנ"ל – אתם חייבים להכיר את הנינג'ה.
הנינג'ה הוא שייקר-בלנדר מבית חברת shark ninja האמריקאית, המיובא לארץ על ידי שריג אלקטריק.
בסדרה שלושה דגמים שונים בעלי טכנולוגיה חדשנית וייחודית בשם Auto-IQ, המאפשרת בלחיצת כפתור אחת להפעיל תוכנית עיבוד חכמה של פולסים מתוזמנים, ערבול והפוגות בהתאם לכל מרכיב מזון על מנת לשמור על מקסימום מהערכים התזונתיים.
הלהבים המיוחדים מסוג Pro Extractor המצויים במכשירי הסדרה, פטנט רשום של חברת Ninja העולמית, הינם בעלי מבנה ייחודי המשתלבים עם עוצמה ומהירות סיבוב גבוהה ומאפשרים גם ריסוק של פירות קפואים, קוביות קרח וקליפות הפרי על מנת להעניק מרקם קטיפתי וצונן למשקאות השייק ומקסימום מיצוי של הוויטמינים.


אז מה עושים עם הנינג'ה?
קודם כל, כמובן, שייקים של פירות וירקות או כל שילוב ביניהם. מכניסים לכוס (הפירות הרכים למטה והקשים יותר למעלה, קרוב ללהב – זה חשוב!), מוסיפים כמה קוביות קרח, סוגרים היטב ומפעילים בלחיצת כפתור. רוצים ממש לחגוג? אפשר להוסיף גם קצת אלכוהול.
דקה-שתיים ויש לכם שייק הורס, באחריות!!! קטיפתי, בריא ובעיקר ממכר. מאז שהמכשיר הגיע הביתה אנחנו מכינים שייק כמעט כל יום.
הנה כמה רעיונות מעניינים במיוחד:

ומי שממש רוצה להתעמק מוזמן לראות את סרטון ההדגמה הזה.
אבל… וזה אבל גדול, השימוש בנינג'ה לא נגמר בשייק פירות. יש כאן בשורה הרבה יותר גדולה, שימו לב:
הנינג'ה מהווה תחליף אדיר!!! (אין מילה מתאימה יותר) לכל דבר שבעבר נהגתי לעשות עם הבלנדר-מוט. לא צריך לעמוד ולהחזיק את המוט, לנער מצד לצד ולדפוק את הכוס בשיש שוב ושוב. הנינג'ה עושה הכל בעצמו, מהיר יותר, יעיל יותר והרבה יותר משכנע.
אני, למשל, הכנתי עם הנינג'ה קציצות. כן, קציצות.

במקום לקצוץ או לגרר בצל, שום וירק הכנסתי הכל לנינג'ה (עם ביצה אחת ליצירת סביבה מימית יותר) לדקה אחת בדיוק. קבלתי משחה ירוקה מהממת. המשחה הזו היא סוד הקציצות, כי היא מוסיפה המון עסיסיות ו-boost מטורף של טעמים.
אז את המשחה הירוקה הוספתי לבשר הטחון (אפשר בקר, עוף, הודו או כל שילוב ביניהם) עם שאר החומרים והתבלינים. קבלתי עיסה משובחת וממנה הכנתי קציצות מעולות – אפשר לטגן או לבשל ברוטב. בכל צורה שניסיתי היה מוצלח מאוד.

אתם מוזמנים לבקר בבלוג האישי שלי, שם תמצאו את המתכון המלא.
והנה כמה מתכונים שיתאימו במיוחד כתוספת ליד הקציצות:














