למצרכים:
1 גזר
1 בצל
1 קישוא
1 פטרית פורטבלה גדולה
2 תפו"ד קטנים
1 קופסת שימורים של חומוס
3/4 כוס קמח חומוס
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה
מלח, פלפל שחור גרוס
———————————–
להכנה:
במעבד מזון לשים את החומוס ושאר הירקות ולעבד יחד עד שהכל נגרס ומתאחד.

להעביר לקערה. להוסיף את הביצה, פירורי הלחם וקמח החומוס, המלח והפלפל לערבב היטב.
לשים שמן (שכבה דקה) במחבת פסים. לחמם את השמן היטב וליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות.

לספוג את הקציצות משאריות שמן ו…..להתחיל לנשנש (אי אפשר להפסיק)..
בתאבון!












