כל שנה אנחנו מחכים לפסח כדי לאכול את החרוסת של אסתר. החרוסת הפכה למוקד ליל הסדר אצלינו ואף פעם לא מחכים לברכה כדי לטעום ממנה. המרקם שלה כשל ריבה, טעמה המתקתק משתלב באופן מושלם עם האגוזים וטעמם של התמרים ואנחנו נהנים לאכול אותה במהלך כל הפסח וגם אחריו (אם נשאר בכלל)
למצרכים:
1 צנצנת סילאן
1 חב' ממרח תמרים
3/4 כוס יין מתוק לקידוש
4 כוסות אגוזי מלך קצוצים (אפשר לערבב עם פיסטוקים, שקדים, שומשום ובוטנים טבעיים)
להכנה:
להרתיח את הסילאן, ממרח התמרים והיין, אחרי הרתיחה להוסיף את האגוזים ולבשל יחד עוד רבע שעה על אש קטנה. למחרת בבוקר להעביר לצנצנות.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














