הוקוס קוקוס

לשתות מי קוקוס בישראל ולהרגיש בחופשה במזרח הרחוק – המותג FOCO הגיע לארץ עם מי קוקוס בטעם טבעי ובשילוב מיצי פירות טבעיים

20180427_135506-01

אם גם אתם מתקשים כמוני לשתות מים, בין אם אלו מים מהברז או מים מינרליים, יש לי המלצה נהדרת עבורכם שיצא לי להיחשף אליה בחו"ל ולאחרונה גיליתי שיש גם בארץ ומיד שמחתי להניח עליהם את ידי.

מי קוקוס בטעם טבעי או בתוספת מיץ פירות טבעי, מופקים מאגוזי קוקוס ירוקים צעירים שנקטפו ביד.

מי הקוקוס מכילים כמות רבה יותר של ויטמינים, מינרלים וכמות גבוהה במיוחד של אלקטרוליטים החיוניים לגוף. מי הקוקוס הם ללא תוספת סוכר ועשירים בויטמין C, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ועם 0% שומן.

לרוב אני שותה אותם ישר מהקופסה אבל ניצלתי אותם לדברים נוספים:

  1. למשל אם אתם מכינים קוקטייל או סתם רוצים משקה קפוא כקרח, הכינו קוביות קרח דקורטיביות ממי קוקוס!! הוסיפו פרחים אכילים או חתיכות פרי קטנות או פירות יער למיניהם כדי לצנן את המשקאות שלכם ולהוסיף להם טעם, יופי ועניין.
  2. הכינו לימונדה, אך החליפו את המים במי קוקוס בטעם טבעי או בטעמים (למותג FOCO יש מי קוקוס בתוספת אננס, ליצ'י, מנגו וגויאבה ורודה).
  3. מזגו מי קוקוס לכוס, הוסיפו קוביות קרח ופרוסות לימון או פירות (השילובים הבאים מומלצים – מי קוקוס ופרוסות ליים, מי קוקוס פרוסות תפוז ואוכמניות, מי קוקוס ופרוסות תותים, מי קוקוס פרוסות לימון ונענע)
  4. הוסיפו מי קוקוס כנוזל לשייק פירות או לקערת סמוזי.

DSC_0596

אשמח לשמוע האם ניסיתם דרכים נוספות לניצול מי הקוקוס ומצרפת לכם מתכון לקוקטייל קייצי (כמות לכוס אחת, הכפילו כמויות במידת הצורך)

המרכיבים:

60 מ"ל מי קוקוס בטעם טבעי (או בטעם אננס)

60 מ"ל רום מליבו (רום קוקוס)

30 מ"ל קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר)

מיץ חמוציות

אופן ההכנה:

בשייקר מלא בקרח מנערים את כל המרכיבים פרט למיץ החמוציות.

מסננים לכוס גבוהה או לצנצנת מייסון מלאה בקרח ומכסים עד הסוף במיץ חמוציות.

מגישים עם פלח ליים.

DSC_0591

20180427_135249-01

גילוי נאות – המוצרים ניתנו להתנסות.

הצילומים בפוסט הינם שלי.

קרדיט כותרת – כרמל מילנר-סער