הוואי חושפת את הסוד האקזוטי לשיער יפהפה, רך וגמיש סדרת הוואי מי קוקוס Coconut Water – שמפו ומרכך לשיער יבש עד יבש מאוד

ערב טוב וחג שמח

אם הייתי עושה סקר ,אני חושבת שבכל בית שני בערך אמצא את המותג הוואי לסוגיו. זהו מותג מיתולוגי, שכיח מאוד בבתי אם ואב והריח מעלף.
כעת לשיער יבש ויבש מאוד מושקת סדרה של שמפו ומרכך- מי קוקוס .הריח מטריף ואני משוגעת על ריח קוקוס כמעט ואכלתי את השמפו בחפיפה. (חחח).
אני כבעלת שיער יבש לצערי הרב, עקב צביעה חוזרת ונשנית של עשרות שנים בערך, חשוב לי השימוש בשמפו ומרכך איכותיים, עם ריח טוב ושיקלו על היובש ולמעשה כמעט ינטרלו אותו.
ניסיתי ואהבתי מאוד. זה השמפו המתאים לי.

נסו גם אתן במידה והנכן סובלות מבעיית שיער יבש.
מומלץ מאוד וריחני לכבוד חג האביב.

חג אביב שמח עם הרבה ריחות טובים.

הוואי חושפת את הסוד האקזוטי לשיער יפהפה, רך וגמיש

סדרת הוואי מי קוקוס Coconut Water –
שמפו ומרכך לשיער יבש עד יבש מאוד

מותג הטיפוח המוכר והאהוב 'הוואי' משיק סדרה חדשה לשיקום שיער יבש עד יבש מאוד – סדרת הוואי מי קוקוס (Coconut Water) המכילה מי קוקוס ותמצית פרח הלוטוס, מעניקה שיער רך וגמיש מהשורש ועד לקצוות.
מי הקוקוס הנמצאים בתוך קוקוס צעיר וירוק, ידועים כעשירים בנוגדי חמצון ומינרלים, ועוזרים בשמירה על רמת הלחות. ללוטוס מנגנון של ניקוי עצמי הגורם לחלקיקי הלכלוך להתנתק מעליו ובכך מגן על השיער ומותיר את הקרקפת נקייה.
סדרת הוואי מי קוקוס (Coconut Water) כוללת שמפו ומרכך המכילים פורמולה קלילה ומרעננת, החודרת באופן מידי לעומק סיב השערה ומעודדת את התחדשותו. המוצרים עשירים בפרוטאין טיפוח אינטנסיבי המחדש את מבנה סיב השערה. ללא סיליקון וללא צבעים סינטטיים.

שמפו ומרכך הוואי מי קוקוס (Coconut Water) יימכרו במחיר מומלץ לצרכן של 14.90 שקלים ל-700 מ"ל.

ניתן להשיג ברשתות השיווק, בפארמים ובחנויות המובחרות.
***מותג הוואי שומר על מעמד מוביל בשוק, בזכות הבאת פתרונות חדשניים והצעת מוצרים איכותיים השומרים על השיער והעור. מבחר מוצרי הוואי מוצעים במגוון ניחוחות אקזוטיים בנוסחה חדשנית היוצרת את האיזון המושלם לטיפוח השיער והגוף.