"המבורגר ? תגידי קציצת בשר " כך אמר לי שי כשהודעתי לו שאנחנו מוזמנים לארוחה בבורגר סאלון.
חייבת להודות שלא ידעתי על קיומה של רשת בורגר סאלון וזו נקודה שלילית לזכותי !
הרשת פתחה את הסניף השביעי שלה במתחם ביג קריות. הבורגר סאלון הוא מבית לימוזין – מוסד הבשר האיכותי של עמק יזראל שנמצא ברמת ישי.
הגענו לבורגר סאלון ונישבנו בקסם המקום. המסעדה מעוצבת בסגנון ובאווירה של דיינר אמריקאי וברקע שירי קאנטרי, על הקירות תלויים צילומים מחוות הבקר של הבעלים – מאותה חווה מגיע הבשר הטרי אל המסעדה. חוות לימוזין, חוות מרעה בת 3000 דונם בעמק יזרעאל.
המטבח הינו אופן קונספט וניתן לצפות בהכנת ההמבוגר במקום וטחינת הבשר.
אמיר טלמור, מבעלי הרשת, אומר: "אנחנו מביאים את השפה החדשה שיצרנו בלימוזין לגבי איכויות של בשר ויישון גם לבורגר סאלון. ההמבורגרים ברשת עשויים מבשר טרי בלבד, שיושן באוויר הפתוח ולא עבר אריזה בוואקום. הבשר נטחן במקום ונצלה מול עיני הסועדים כשהוא טרי ולא עבר הקפאה. גם את הלחמניות אנחנו מתפיחים ואופים במקום והלקוח מקבל המבורגר פרימיום שלא נראה כמוהו בארץ".
הארוחה לוותה במנות שטעמן היו מעבר לציפיות.
ההמבוגר עם הגבינה היה אנין בטעמו. הגבינה נמצאת בתוך ההמבוגר עצמו ולא מונחת מעליו זה לכשעצמו מוסיף לטעם ולעסיסיות.
מנה נוספת ממולצת היא הקצוצות העסיסיות של הבורגר סאלון. בכל ביס ניסיתי להבן מה יש בתוכן הן טעמות ועסיסיות בצורהה מיוחדת.
סלט עם נתחי חזה עוף ופטריות טריות היה הסלט שאותו אני מעדיפה שם מכל הסלטים.
מכל המנות אותן טעמתי ואכלתי הסלופי ג'ו שלהם עם רוטב הפלפלת הוא סלופי ג'ו שלא אכלתי בשום מקום אחר. החל בהגשה וכלה בטעם והתיבול.
כמו כן, ניתן לרכוש בסניף המבורגרים להכנה בבית.
פרטים נוספים, מבצעים, תפריט ואת רשימת הסניפים ניתן למצוא באתר האינטרנט www.burgersaloon.co.il, ובטלפון 1-700-705-715. שעות הפתיחה בכל הסניפים, בכל ימות השבוע כולל שישבת הן בין 11:00 ל-23:00. לא כשר.


















