את שקיות הקוקי הידועות אני זוכרת עוד מילדותי כשאמא שלי שתהיה לי בריאה הייתה נסחפת וחורגת ממנהג כיבוס העוף בסיר עם קישואים מרוטים ומפנקת אותנו בשקית מלאת ירקות עם עוף כמובן אשר נצלו בתנור עם מעט פפריקה, מלח ועשבי תיבול (סליחה אמא, אל תכעסי עלי…. את מוכשרת מאוד מאוד מאוד, הלוואי והייתי יודעת לצייר ולפסל כמוך) וביום שנחתו אצלי תבניות אפייה חד פעמיות מעוצבות ומודפסות בציורים חמודים צבעוניים, שמחים ואפילו קלאסיים הופתעתי שהן מאותו בית היוצר הידוע והמוכר – קוקי . ומי שמכיר אותי ואת המדיח שפסק מלעבוד לפני כשנה פלוס יודע שאם יש משהו שאני לא אוהבת (וזה בלשון המעטה) זה לשטוף ולנקות תבניות – תמיד, אבל תמיד כשאני שוטפת אותן גם אני מקלחת את עצמי ולפעמים יש תחושה קלה שיורדים לי המים……ובנינו, מי צריך תבניות רב פעמיות כשיש תבניות חד פעמיות במגוון צורות, גדלים וצבעים וכמובן הכי חשוב מקרטון ממוחזר (הפחידו אותי לאחרונה עם תבניות האלומיניום) המתאימות לצליה ואפיה בתנור (עד 220 מעלות בצל), הקפאה וחימום במיקרוגל. וכשאני מקבלת תבניות אני חייבת לנסות אותן ולפנק את בלוטות הטעם, את אייל אחי ואת הבטן המקרקרת שלי.
פשטידת ארטישוק וקממבר מעולה (מתכון בלתי נשכח ותמיד משאיר טעם של עוד של בני סיידא ) :
50 גרם חמאה
200 גרם גבינת קממבר חתוכה לקוביות
100 גרם קשקבל מגוררת
לקרם שמנת:
80 גרם חמאה
2 כפות קמח
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח, פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט מגורר
2 ביצים טרופות
תבנית עגולה בקוטר / אינגליש קייק / מרובעת













