דובשניות ( פרווה )לראש השנה ובכלל

את רבקה הכרתי לפני 15 שנה בערך, סביב שולחן יומולדת של סימה האוס בירושלים.
רבקה אישה מ ד ה י מה בעלת נתינה אין סופית .
אתמול (16.9.2014) חגגנו שוב ורבקה הביאה את הדובשניות, לבקשתי שלחה לי היום את המתכון.
שווה כל ביס וכלל לא מתוק.

בחורה עם מחשב נייד

דובשניות פרווה של ריבקהחומרים:

 6) כוסות קמח

3/4)  כוס שמן

1)כוס דבש

כפית קינמון

כף סודה לשתייה

4) ביצים

11/2)כוס סוכר – השתמשתי בכוס סוכר לבן וחצח כוס סוכר חום

 הכנה:

לערבב את כל החומרים לבצק ובידיים משומנות ליצור עיגולים לסדר על גבי נייר אפייה ולתבנית ,

לאפות בחום 190מעלות- 10 דק'

לקרר את הדובשניות לשמור בקופסת פח אין צורך בהקפאה