מרכיבים:
4 מנות של פילה אמנון
קורט פלפל לבן גרוס
2.5 קורט מלח גס
רבע כוס יין לבן
מיץ מ-1 לימון טרי
2 שיני שום קצוצות דק
1 סלסלת עגבניות שרי, חתוכות
שמן זית
טימין יבש
1 בצל ירוק
1 לימון טרי שטוף היטב, חתוך לקוביות
יש להפשיר את הדג הקפוא כשהוא עטוף בניילון, בתוך קערת נירוסטה עם מים קרים.
לאחר מכן מסירים את הניילון ומעבירים את הדג לתבנית עם נייר אפייה עם תבנית שהיא כלי בית חובה.
מעל הדג מפזרים 2.5 קורט מלח גרוס גס, קורט פלפל לבן גרוס ואת השום שקצצנו ולאחר מכן מפזרים מעל הדגים 3 כפות שמן זית ומיץ מלימון טרי
מעל הכל שופכים מעט יין לבן ומשרים את הדג ל-12 דקות בנוזלים ובתבלינים.
מפזרים מעל הדגים את עגבניות השרי החצויות, חצי כפית עלי תימין יבש וקוביות הלימון.
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
צולים את הדג במרכז התנור ל-15 דקות, עד לצלייה מלאה. אין צורך לכסות או להפוך שאת הדג.
מגישים חם עם השרי מעל. מקשטים בעירית או בצל ירוק חתוך לטבעות דקות.










