גשם טרופי
קיץ ,חורף חורף קיץ , קיץ חו, קצח , קצ חו…. די! קצנו בזה ! מה עושים כשהמטריה הופכת לשמשיה כשהפשמינה נפרסת כשמיכה בחוף , ושהשמש צהובה כמו כדור נגד התקררות ? אם מזג האוויר לא סגור על עצמו הגיע הזמן שאנחנו נסגור את העניין אחת ולתמיד , אז מה נעים לנו יותר ? קיץ או חורף?
אלמוג סורין הזיעה והציעה : קבלו רשימה השוואתית .
ביגוד :
קיץ : בגד ים , בגד ים , והכי חשוב בגד ים , את קונה אחד צהוב כי זה באופנה , אחד אדום כי זה סקסי , נקודות כי זה מגניב , ופסים כי זה מרחיב את הציצי , ובסופו של דבר את לובשת את השחור.
חורף : מראה השכבות ממש עושה לך את זה , מעיל גדול מחמם זה טוב , וגרביונים זה לא רק לרוסיות , אבל משום מה את תמיד מוצאת את עצמך בכניסה למועדון בחצאית מיני וג'קט גינס קטן , טוענת שלא קר לך בכלל למרות שכבר נסדקו לך שתי שיני בינה.
ומרפי היה אומר : " ביום שתלבשי בגד ים חדש תשבי בטעות על זפת "
פריזורה :
קיץ :יום שישי , מספרה , הספר שלך כבר נקע את ידו בריתוך הפן לראשך , את מודה לו , חובשת את ידו משאירה 20 שח טיפ ויוצאת ללחות , לא עוברת שעה וסביב שערך קמה מושבת חיידקים שקטה, הגיע הזמן לחפוף !
חורף : יום שישי , מספרה , הספר שלך מזיע כמו מציל בלונדיני באוגוסט בנסיון להחליק את שערך לחלק לוסי לו , את יוצאת מהמספרה טפטוף קל ואת כבר יכולה להסב מקצוע ככתבת בתוכנית עובדה של אילנה דיין .
ומרפי המנוול היה אומר :" בשנייה שתצאי מפוננת לרחוב יתפטפו עלייך מים של מזגן "
שערות ברגלים ושות' :
בקיץ את טוענת שהצטרפת לקבוצת פמינסטיות זועמות
בחורף את טוענת שקר לך, וזה מחמם. אז אולי די כבר עם התירוצים ויאאלה לגלח
ומרפי המשוקץ היה אומר : " דווקא שהגעת לכמות שיער מספקת על הרגליים מכדי להוציא בשעווה ,האקס יגיח בהפתעה ותצטרכי לגלח בחופזה ."
אטרקציות :
חורף : תמיד כיף לשבת ליד אדן החלון ולהביט בטיפות הגשם זולגות , ולפתע לגלות שהשכן ממול מציץ לך !
קיץ : תמיד כיף לשבת על חוף הים בבקיני קטנטן ואז לגלות שהפיטמה מציצה לך !
ומרפי יימח שמו היה סובר : " עד שסוף סוף ייתישב ליידך חתיך הורס הוא ישב בצד של הרגל השעירה יותר"
דקויות : ( או היופי נמצא בפרטים הקטנים )
חורף : כמה מרגש לצאת החוצה ולחוש שלוש טיפות גשם ראשון על קצה החוטם .
קיץ : כמה מרגש לחוש על קצה החוטם שלוש טיפות זעה מבית השחי של האיש שעומד לידך באוטובוס .
ומרפי היה אומר : " איך שלא תתכנן את הישיבה באוטובוס תמיד זה יהיה הצד של השמש"
גברים :
קיץ : מה שאת רואה זה מה שאת מקבלת ( ולפעמים זה לא בגלל שהמים בים קפואים )
חורף: ייתכן שמה שסברת כצעיף יתברר כשער חזה שאיבד שליטה .
ומשה קצב היה אומר : " תפסיקו למצוא שעירים לעזאזל !"
השפעות חיצוניות:
חורף : ברק ורעם מעלים תחושת פחד .
קיץ : ברק במצח של בן הזוג מעלה תחושת גועל .
אז עכשיו אחרי שערכנו רשימה ארוכה וקשה והתוצאות יותר חמורות מתוצאות וועדת וינוגרד! אז מה בעצם נשאר לעשות ? למי ששונא חורף ממומלץ לחמם את הדירה , לצייר תמונה של שמש על הקיר ולשתות קיר רויאל . ולמי ששונא קיץ , למזג את עצמו , ללמוד להתגבר על פחד מתיקנים ( או בשמם העממי גו'ק תמר ) , ולחסוך כסף לסקי בשוויץ .
ואנחנו אומרים : דווקא שתתחיל לאהוב את הקיץ ותקנה מלתחה שלמה קצרה וקייצית תאלץ להגר לסיביר .











