באנגלית יש מושג שעדיין לא קיים בעברית והוא Wellness, הכוונה היא לאיכות חיים וכל מה שיכול לשפר אותה, בריאות, רוחניות, גוף-נפש והתפתחות אישית.
גל מסמלת מבחינתי את המקום הזה. אישה שמגשימה את עצמה, אימא, בת זוג, חברה, קולגה, פעילה חברתית ונראית נהדר, קורנת ובריאה. היא מדברת על הקשיים והאתגרים בדרך ואיך היא מתגברת עליהם, בדיוק כמו כולנו, ושם נמצא הקסם הגדול שלה. היא אנושית, כמוך וכמוני, וזה דבר מופלא.
החלום שלי הוא לעזור לנשים להגיע למקום הזה, זה שמתגבר על הקשיים, המקום שממשיך וחותר קדימה, המקום שזוכר לאכול נכון, לטפל בעצמך ואם פספסת קצת אז לא נורא, את מתנה לעולם לא משנה מה. נכון שלפעמים זה יכול להיות קשה, כשאנחנו נמצאים במקום מורכב רגשית, כלכלית, אישית, ועומס החיים מכה בנו פעם אחר פעם. אבל בדיוק בשביל זה יש השראה, מודל לחיקוי, מקום טוב יותר לשאוף אליו, חלומות ושאיפות.
כולנו עוברות אתגרים בחיים, אבל השאלה מה אנחנו עושות עם האתגרים האלה ואיך אנחנו יוצאות מהם. הסיפור עצמו, לא תמיד חשוב. מה שאנחנו עושות עם עצמנו והתגובות שלנו הוא כן. בשנים האחרונות מדברים יותר ויותר על חשיבות התכונה "גמישות" איך אנחנו מצליחים לא להישבר ודווקא לקום ולהתאושש. בדיוק כמו צמח הבמבוק הסיני.

הרפואה הסינית האסתטית, או בשמה הנפוץ – דיקור קוסמטי – מגלמת בתוכה עולם ומלואו. הרי מה שנמצא בתוכנו זה מה שאנחנו מקרינות כלפי חוץ. כל כך הרבה גורמים משפיעים על עור הפנים שלנו החל מסביבת מחייה, תזונה, דיקור, עיסוי פנים, כושר, הורמונים, איזון רוחני ורגשי, כל אלו משפיעים ישירות על מצב העור שלנו. אנחנו כל כך עסוקות באנטי-אייג'ינג כשבעצם אנחנו צריכות לעשות בדיוק ההפך, פרו-אייג'ינג. לתמוך בזמן העובר, בגוף שמשרת אותנו כל כך הרבה, אנחנו לוקחות ולוקחות ושוכחות שגם צריך לתת בחזרה. כשאנחנו באיזון מבפנים ומבחוץ והלב שלנו מלא ושמח אנחנו יכולות לתת ולעשות עוד כל כך הרבה, עבורנו, עבור האהובים שלנו והעולם.
איזון הוא הבסיס ל Wellness לדעתי.

החלום שלי הוא ללמד בארצות הברית, להעביר סדנאות והרצאות לנשים על סיפור החיים שלי והמשמעות של גמישות ובריאות המשפיעים על עור הפנים ולתת להן את כל הכלים שיאפשרו להן לטפל בעצמן, מבפנים ומבחוץ. סדנאות אומן ללימוד עיסוי פנים, סדנאות לרקיחת מוצרים טבעיים לבד בבית – ללא כימיקלים והכי קרובים לטבע, הרצאות שיעוררו השראה לקום, לעשות, לאהוב, לשמוח ולעולם לא להתייאש. הרצאות סופרוומן, כי כל אחת מאיתנו היא כזאת.

גל גדות היא משהו כל כך קרוב וחם ומרגיש כמו בית ועם זאת רחוק מספיק כדי לשאוף להגיע אליה ואל הכוכבים. והחיוך שלה? דמיינו שהיא מספרת לכן שהדיקור הקוסמטי והדרך אליו עושים לה כל כך טוב? לא תרצו לנסות גם?
לי ברור שאין דבר שאי אפשר להשיג, אז גל? פנויה לקפה או תה? אני מזמינה.
מכירות את גל? חושבות שאתן יכולות לעזור לי להתקדם לכיון שלה? מבינות שאנחנו שידוך מושלם? אשמח לשמוע מכן.












