לגולש- 1 קילוגרם בשר שריר-8 או כתף 5 בקוביות,בצל ענק , 2 כפות פפריקה מתוקה ואם רוצים אז גם חריפה ,2 כפות רסק עגבניות טוב -השתמשתי ביכין המרוכז יותר,2 כפות סוכר חום ,כפית פלפל שחור גרוס גס ,2 כפות אבקת מרק ,בצל ענק בקוביות,5 שיני שום פרוסות חצי כפית קימל -קילו תפוחי אדמה בקוביות מים כדי כיסוי ונוספים לפי הצורך כמו בצלחת.מעט קמח לקימוח הבשר .מלח לפי טעם אני שמתי פה כפית ,מעט שמן לטיגון .
מטגנים הבצל להזהבה בהירה במעט שמן מוסיפים בשר ושום וצורבים מעט מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה .מנמיכים אש ומבשלים שעה .מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים שיתרככו,מוסיפים בצקניות ובודקים שיש מספיק נוזלים .מבשלים עוד כרבע שעה .ושוב תמיד לראות שיש נוזלים כמו בצלחת.לטעום לתקן תיבול ולהגיש רותח עם לחם אחיד.בצקניות -כוס קמח ,ביצה גדולה,2 וחצי כפות מים,חצי כף שמן מלח כפית,שמים קמח בקערה עושים גומה ושמים את שאר החומרים פנימה. מערבבים בכף ליצירת בצק .מגררים בפומפיה עבה לתבשיל . או במכשיר לבצקניות .
גולש בשר עם נוקדלי…

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0










