//
אני עדיין מרחפת על גלי הפוסט של חמישי בערב (מפי נורית גפן, כאן, למי שפספס).
//
אבל אז בסלונה אוכל עלה הפוסט עם המתכון הזה לבייגלה עם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד.
נחמד חשבתי. נחמד מאוד. ממש נחמד.
אני לא מתה על מתוק ומלוח (חוץ מסניקרס).
הבעל אוהב, מאוד. אני אוהבת אותו.
//
סיפרתי לו על המתכון.
עשה את פרצוף הכלבלב החמוד עם עיניו החומות שאני כל כך אוהבת.
//
חצי שעת המתנה שהסופר יפתח ואני בחוץ, הולכת לקנות את המצרכים.
רק על הזמן שהמתנתי בקופה, עם כמויות האנשים שהיה ממש דחוף גם להם לעשות עכשיו קניות – מגיע לי פיצוי.
לא נורא, כתבתי בינתיים את הפוסט.
מי שרוצה בדיוק את המתכון המקורי, הוא למעלה בלינק.
אני הכנתי עפ״י דרישה!

//
המצרכים:
//
* בייגלה שמיניות גדולות, עם מלח (דהיינו לא קטנות ולא עם שומשום)
* חמאת בוטנים – עם חתיכות בוטנים!
* נוטלה
* סוכר + מלח גס (לקישוט)
//
//
אופן ההכנה:
//
אם אתם ממש חוראנים, ביס בייגלה, לק שוקולד, לק חמאת בוטנים.
//
אם אתם מנומסים, ככה מכינים (לא שלא יכולתם לחשוב על זה לבד):
* לוקחים שני בייגלה.
* מורחים חמאת בוטנים בנדיבות בשני הצדדים כאילו שהבייגלה היו לחם קל והממרח קוטג׳ דל נתרן (-;
* מחברים באהבה את שני הבייגלה.
* שמים כף נוטלה בקערה וטובלים מחצית מה״כריך״ בנוטלה. נעזרים בכפית כדי לסדר ולמרוח על חצי "כריך".
לא נמרח את כולו כי אנחנו לא חזירים (-: וכדי לא ללכלך את הידיים.
//
זהו, מוכן.
נמזוג כוס מים או דיאט משהו, כי אנחנו שומרים על הגזרה…
במקרה שלנו – קפה קר, בלי סוכר.
בזמן שהכנתי את הקפה, שמתי את הכריך המוכן במקפיא, כי חם ורציתי שהכל יתחבר ביחד.
מדובר בדקה שתיים – לא יותר.
את הצלחת קישטתי מסביב בסוכר ו- מלח גס – כמובן.
נקח כריך אחד בלבד, מטעמי בריאות (לא משנה שהוא גדול כמו 4 לפחות), נגיש אותו באהבה רבה לבעל.
/
בעודי כותבת את הפוסט באתר, הגיע הבעל האהוב עם שתי הערות:
/
1. למה רק אחד.
2. למה לא פרסמו את זה קודם.
/
הוא ממתין בינתיים בסבלנות לכריך הנוסף.
//
למה כריך לאוהבים?
//
כי בזמן שאני הלכתי לקנות את המצרכים, בועז השכיב את הילדים.
בזמן שהכנתי את הכריכים הם נרדמו.
עכשיו הוא יאכל. יהיה לו טעים. גם מתוק.
בינתיים אני אעלה את הפוסט.
ההמשך לא מתאים לפוסט אוכל.
אולי לפוסטים של סלונה החל מהשעה 22:00 (-;
אם אתם מעדיפים את המתוק-מלוח שלכם במנות קטנות יותר, אפשר להכין אותו הדבר עם בייגלה קטנים. והתוצאה:
עכשיו נראה אתכם אוכלים רק אחד…
בתיאבון.
/
/
אם אתם עדיין לא עוקבים אחרי סלונה אוכל בפייסבוק – זה הזמן.














