בשבוע שעבר הגיעו לשישי אורחי פתע
מה מכינים שונה שיהיה גם קל וגם טעים
מרוב טעים ביקשה אלונה שלי אמא גם השבוע תכיני עוד זה טעים
נו טוב אז הכנתי
2 ראשי שום מפורקים ורחוצים לא לקלוף
קילו וחצי בטטות קטנות הן הכי מתוקות שיש
חותכים לקטעים עבים ומניחים על נייר אפיה בתבנית שתכיל הכל בשכבה אחת
מפלפלים וממליחים ומנטפים בנדיבות שמן זית .לא לקמץ
מניחים בקערית כוס רוטב צ'ילי מתוק וכוס מים רותחים בוחשים היטב ומנטפים מעל הבטטות
אופים מכוסה חצי שעה בתנור חם 180 מעלות
פותחים וצולים עוד 10 דקות. הופכים לצד השני וממשיכים לצלות .
הבטטות מתרככות ומקבלות זיגוג נפלא ומתובל
שיני השום רכות מאוד ומתוקות
מגישים חם ליד מנה בשרית או אוכלים כך.












