בורקס במלית תפוחי אדמה ופטריות

בחורה עם מחשב נייד

 

 

 

 

 

בורקס תפוחי אדמה ופטריות

 

בצק עלים או פילאס או מלווח

 

 

למלית

 

קוביות תפוחי אדמה קטנות מאוד- לחתוך בסלייסר מרובע מבושלות במי מלח

 

סלסלת פטריות טריות קצוצות גס או פחית שימורים

 

בצל ענק בקוביות מוזהב במעט שמן (יחד עם הפטריות)

 

חלבון ביצה

 

מלח פלפל שחור

 

חופן ירק שאוהבים-פטרוזיליה,כוסברה,שמיר

 

בוחשים בעדינות הכל יחד שלא לפגוע בקוביות התפודים

 

 

ממלאים וסוגרים למשולש ומדביקים את שתי פינותיו כך שנוצר רווח עגול

 

גם יפה וגם מתאים לרוטב בתוכו

 

מורחים חלמון ביצה ומפזרים שומשום

 

אופים להזהבה ומגישים חם עם רוטב

 

 

 

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.