בבלוג שקשור כל כך לאוכל ולדיבור על אוכל, חשוב לי לתת מקום של כבוד לארגון Slow Food.
להצטרפות לסלואו פוד בישראל (במחיר סמלי של 5 יורו לשנה בסה"כ):
- לפעילות באזור המרכז, ניתן ליצור קשר עם אלינוער רבין: elinoarrabin@walla.com
- לפעילות באזורים אחרים בישראל ניתן לפנות לרפרם חדד: rafram@gmail.com
- או להירשם בעצמכם (ללחוץ על הקישור "Join us") באתר Slow Food
השוונץ:
הסופרת רות אוזקי, הלוחמת למען איכות הסביבה ושימור המזון המסורתי, כתבה שני ספרי פרוזה נפלאים, המבוססים על מחקרים מעמיקים שלה על תעשיית המזון: "שנת הבשרים שלי" ו-"על פני הבריאה כולה", שניהם בהוצאת עם עובד. אחרי שקוראים את הספרים הללו קשה לאכול מבלי לחשוב על מה שמכניסים לפה.
בנוסף – בנובמבר 2009 ביקרה רות אוזקי בישראל ונתנה הרצאה בכנס "מזון למחשבה", הכנס הראשון למזון וקיימות, מטעם מכון הערבה ומרכז אשל. אני ממליצה לכם לקרוא את תמליל ההרצאה שלה.
ואחרון חביב, אולי לא פוליטיקלי קורקט, אבל מאוד אסוציאטיבי, אם בבישול ובשבלולים עסקינן… מתכון נהדר של שבלולים בסגנון בורגנדי, ממגזין "גורמה".














