ארוחת שבועות 2013, אז מה היה לנו?

פוסט שעיקרו תמונות, מעט מלל ובלי מתכונים בכלל כי מספיק.

 

נוכחים:

אמא ואבא ואח אחד גדול.

בעלי, 3 הילדים (הקטן ׳מעוך׳ עם חום) ואני.

הערת רקע, שתסביר הרבה: אנחנו רומנים במקור, חוץ מבעלי (:

תנשמו עמוק, מתחילים:


מרק שמנת קליל עם שעועית ירוקה. מוגש עם חלה טריה ובצל חי (רומנים, זוכרים?)


דג סול מטוגן

קנלוני שמסתתר מתחת לרוטב עגבניות ומקושט ברוטב שמנת פטריות. מלווה בכוס יין אדום.

לא רואים אותו בודד ביופיו אבל הוכן ומולא במסירות רבה ועבודה קשה על ידי בעלי אהובי היום בצהריים. בזמן שישנתי.

קנלוני זאת ללא ספק המומחיות שלו (זה ועוד איזה דבר או שניים או מאה).

אוהבת אותך, כבר אמרתי?

ממליגה, מוגשת עם שמנת חמוצה (עם מעט פפריקה מעל). יותר רומני/הונגרי מזה?


ולקינוח:

לילדים ״סושי״ פנקייק עם שוקולד

למבוגרים:

צלחת קינוחים שכוללת:

עוגת גבינה (ה – עוגת גבינה)

קרמשניט

בלינצ׳ס במילוי גבינה מתוקה

גלידה

לא כולם אכלו מהכל, כי אי אפשר. יש גבול לגרגרנות.  

היה נחמד, נעים וטעים. תודה אמא על האירוח.

עכשיו חוזרים לשניצל ופירה (-:

חג שמח לכולם.

כל אחד ומה שהוא בוחר לעשות ולאכול בחג הזה – ובכלל.