העוגיות האלו פשוטות מאוד להכנה. מושלמות לצד קפה או תה בבוקר, אחה"צ בערב ובכלל
24 עוגיות.
מצרכים:
50 גרם חמאה רכה
60 גרם אבקת סוכר
1 חלבון
1 כפית תמצית וניל
50 גרם שוקולד מריר מומס
1 כוס קמח
בקערת מיקסר מערבלים חמאה וסוכר לקבלת קרם תפוח. מוסיפים תוך כדי ערבול את החלבון, הוניל והשוקולד. מערבלם באיטיות עד לאיחוד .
מקפלים פנימה את הקמח עד איחוד החומרים.
מוציאים אם הבצק ומשטחים אותו על נייר אפייה למלבן באורך 15 על 10 ס"מ. עוטפים בנילון נצמד ומצננים שעה. מוציאים וחותכים לעוגיות בערך בגודל 5 * 1 ס"מ
מסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים כ-12 דקות בחום 180 מעלות. מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
בתיאבון!!
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים ללחוץ לייק ולשתף… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.












