
כשהיורשת הייתה בת 4 היא הייתה צריכה לעבור ניתוח שגרתי, כזה שכמעט כל ילד עובר בימינו. עם התקרב מועד הניתוח, אני שעד אז דשדשה במטבח, שרפה חביתות והשמידה דורות שלמים של סירי אורז מצאתי עצמי שוקעת ונוברת שעות בבלוגי אוכל מהארץ והעולם, מפענחת מתכונים, מידות ומצרכים כהסחת דעת ומבלה שעות ארוכות אל תוך הלילה באפיה אובססיבית, מתרגשת לנסות מתכונים חדשים, להתנסות ברעיונות, וליצור אפשרויות או שילובים, כמה ניסויים יש לומר מוצלחים פחות מאחרים, ומזמינה את משפחתי, שכניי וחבריי לטעום מהתוצרים הסופיים.

עם האוכל בא התיאבון ועם הכנת האוכל הגיעה התשוקה לצלם אותו, להציג אותו במלוא הדרו. מצילום בפלאפון עברתי לצלם במצלמת DSLR, נרשמתי לקורס צילום, הלכתי לסדנאות ופיתחתי לי סגנון צילום מועדף שמתחבר למתכונים שאני מכינה ואוהבת. אוכל פשוט שמתאים לכולם, ושכולם יכולים להכין אותו, אוכל מנחם, אוכל שנוגע באנשים ומחבר ביניהם, אוכל שמתאים לאמהות עסוקות וסטודנטים תפרנים, אוכל ליום יום ואוכל לאירוח. כולם אוהבים אוכל, לכל הפחות, עדיין לא נתקלתי במישהו שלא. אוכל זה אהבה, יש משהו מאוד חושני ומענג בלטעום מאכל בפעם הראשונה, להריח ניחוחות אוכל העולים מן הסירים ומבתי השכנים. הזכרונות הכי טובים שלי קשורים באנשים, מפגשים ואוכל.
אירוח ימי הולדת ואירועים משפחתיים בקנה מידה קטן הפך לפעילות האהובה עליי ועם הזמן צברתי נסיון וידע שברצוני להפיץ אותו לעולם, או לפחות לאלו שמעוניינים בו בסביבה הקרובה. אני מפתחת מתכונים וצלמת אוכל ושואפת בעתיד לערוך סדנאות קונספט בנושא האהוב עליי, אירוח בראנץ', ולספק פתרונות יצירתיים לאירוח לאנשים שמארחים בביתם אך רוצים לחסוך לעצמם את כאב הראש והטרחה שבתכנון ובהפקה.


לדף העסקי בפייסבוק לחצו פה
לאינסטגרם לחצו פה










