חצי כוס שקדים מקוצצים דק
רבע כוס צימוקים
2 כוסות אורז
רבע כוס חמאה מומסת
קורט מלח
תמרים קצוצים רבע כוס
אופן ההכנה
מרתיחים את האורז עד שמתרכך ומסננים ומשאירים בסיר חם.
מטגנים את החמאה עם שקדים עד להזהבה ומוסיפים את התמרים הקצוצים
ומערבבים בחום בינוני.
מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים על להבה נמוכה רבע שעה עם שהתמרים מתרככים.
יוצקים את החמאה המומסת לסיר גדול ומוסיפים חצי מהאורז ומשטיחים אותם עם התערובת שהוכנה קודם לכן.
מכסים בשארית האורז ומוסיפים פירורי חמאה מגוררת,מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות.










