אז מעניין אותי מה אתם חושבים על הנושא?אותי זה מעצבן כל פעם מחדש. באם אומן רחוב מופיע או קבוצה מופיעים , הם כולם כאחד עושים זאת על מנת לקבל טייפ.
עברת ליד האומן, עצרת הקשבת, התרכזת באיזה תעלול , צילמת = שלם! חד וחלק. מה זה הקטע של לצלם, להתצטלם יחד או ליד ולהמשיך הלאה?
שונאת את אלו שאני רואה שגונבים "פריים" ולא משאירים כלום!
אתה לא מוכן לתת טייפ? זכותך, אך תמשיך הלאה, ובאם עצרת נהנית ,ולו במעט. תן משהו. יורו , חצי יורו, אתה כבר שם, מה זה ישנה לך עוד יורו. אלא עם כן אתה בעצמך רעב ללחם ובמקרה הזה אין לך מצלמה או סמרטפון לצלם. לא כך?
לדעתי הקוד האינושי צריך להיות : נהנית, צילמת = שילמת~
אתם מוזמנים להגיד לי את דעתכם בנושא. זה מעניין אותי. באמת!!
ובאם אתם רואים אותי ברחוב ליד אומן, נא לא לעצור בלי להשאיר טייפ, כי אני "משטרת הטייפים לאומנים" ויש לי ג'ורה ואני לא מתבייישת לפתוח אותה~ וכן ,אני מרגישה נפלא כשאני מגנה על אומנים חלשים, שתלויים בחסדי קמצנים!
שבוע טוב ישראל~
מעניין איך הוא מחזיק את עצמו לא?
לא יודעת מה הוא שר, אבל ריחמתי עליו אז צלמתי ונתתי לו טייפ~עבר זוג אמריקאים, היא אומרת לו "תראה את המסכן הזה והיא עוד מצלמת אותו. סובבתי את הראש אליה ואמרתי לה " אני לפחות נתתי לו טייפ, את סתם עומדת פה ומבקרת מה שלא יעזור לו" סתמה והלכה לא נתנה לו כלום ~ זבל!! לפחות אולי אורגני!!! כמו שלייזה פאנלים אומרת.
ניגנו מדהים~
איזו אצילות שווה טיפ~

קבוצת סטודנים באקדמיה למוסיקה, פה פורטוגל~
כשרון מבורך ממש~
מאותה קבוצה~
זמרת פאדו מהממת בליסבון היו שלא השאירו כלום, אחרי כמה שירים נפלאים שהיא שרה~
קסם ~




















