כולה חמגשית. ככה חשבתי בהתחלה כשהגיע המשלוח של "שף הדרך".
נתחי שווארמה מוקפצים עם תפוחי אדמה בתיבול מזרחי.
עשויה מחומרים טבעיים וללא חומרים משמרים.
ואז הבנתי את הקטע, בעיקר כי טרחתי להסתכל ולקרוא מה כתוב (-:
אילתרנו תנאי שטח בכאילו. איך?
חיממנו את הארוחה בחדר, לא במטבח.
אני שונאת לקרוא הוראות, חוברות הפעלה וכדומה.
נתתי לבועז. הוא גבר, הם אוהבים הוראות הפעלה (-:
הטריק כאן מגניב לגמרי. לא צריך מקרוגל, לא צריך כיריים
ובכל זאת אוכלים אוכל מבושל וחם.
ועד שאוכלים, לא צריך לשמור את הארוחה במקרר.
אז אם אתם מרבים לטייל, לנסוע ובכלל מרבים בפעילויות בחוץ, מדובר כאן בפתרון נחמד.
המוצר כשר ולכן יתאים גם לאלה שנוסעים לחו"ל ובמידה ולא נסעו בטיול מאורגן,
סוחבים איתם קופסאות שימורים וחטיפים. אני מכירה כמה כאלה באופן אישי.
איך זה עובד? בזכות הפטנט.
שקית פטנט שמחממת את עצמה!
מכניסים את המגשית לתוך שקית הפטנט, מוסיפים מעט מים, סוגרים ואז הוקוס פוקוס
נוצר לחץ אדים שמחמם את המנה.
מתחילים.
פתחנו את הקרטון.
"תפתח בזהירות, לא כמו חיה"
פתח.
מהצד שנמצא מול הצד שעליו מופיע הכיתוב "פתיחה מצד זה".
לא נורא, ממשיכים.
כאן נתקלנו במעשה גברי טיפוסי (אין באמת כזה, כל אחד יחיד ומיוחד ושלי הכי מכולם),
לזרום עם ההוראות. לקרוא בערך, תוך כדי.
ככה יצא שהאדים התחילו כבר לצאת והשקית עדיין לא היתה סגורה.
"צריך נייר דבק" הוא אמר.
"ברור, תמיד יש נייר דבק כשהולכים לפיקניק" זרקתי הערות מיותרות שלא עוזרות – כרגיל.
אחרי שהבנו שפספסנו משהו, בדקנו שוב וראינו שיש פס של דבק על השקית.
רק לקרוא הוראות, זה הכל.
עכשיו ממתינים. 10-15 דקות.
בינתיים שיחקנו קנדי קראש
השקית רותחת. זהירות.
אחרי 15 דקות הוצאנו את המגשית מתוך השקית.
לא הצלחנו לפתוח את מכסה המגשית (אמרו "סגור הרמטית" – צדקו).
השתמשנו בסכין החד פעמי שהגיע יחד עם הארוחה.
וטעמנו.
שורה תחתונה:
לאכילה בתנאי שטח – בסדר גמור.
אם תקפידו על ההוראות ותחממו כמו שצריך – יהיה יותר מבסדר.
עם בירה ליד – סבבה.
מחיר המגשית: 35 שקלים.
פרטים נוספים,באתר.
ויש גם סרטון הדגמה
תהנו.













