ישראל מעצמה לא קטנה בצריכת אגסים, אממה לא מספיק לנו ולכן מידי שנה מיובאים לארץ אגסים מאירופה ומצפון ארה"ב.
אנו נפגשים מידי שנה עם יובל בר נר והשף חגי לרנר שבזכותם יש לנו ידע רב באגסים וכמובן מתכונים מעניינים .
מידי שנה לקראת טו בשבט, אנו מתארחים בביתו של יובל בר-נר וניהנים ממעשה ידי השף חגי לרנר.
השנה, אירח אותנו בית ספר דנון, מרכז ללמודי קולינריה בנמל תל אביב.

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?