LA-CORNUE ו- SIEMATIC מטבחים משיקים מותגי פרימיום. מאת:שרית יוכפז

בחורה עם מחשב נייד

קבוצת בולטהאופ ישראל בבעלות מירי ורן פרסברג .

משיקים את מותגי הפרימיום-  siematic מטבחים מאת: שרית יוכפז

קבוצת בולטהאופ ישראל בבעלות מירי ורן פרסברג .

משיקים את מותגי הפרימיום- בסימאטיק מטבחים מאת: שרית יוכפז

קבוצת בולטהאופ ישראל

בבעלות מירי ורן פרסברג

משיקים לראשונה בישראל את מותגי הפרימיום

בהיקף השקעה כולל של כ- 3 מיליון ₪

LA-CORNUE

ו-

SIEMATIC

LA-CORNUE   – מותג מטבחים פרמיום צרפתי המציע ייצור קפדני ואישי במפעלבוטיק בפריז.

SIEMATIC    – מותג מטבחים פרמיום גרמני בעיצוב אישי,  המותאם לרצון הלקוחעל ידי מיטב המומחים.

המותגים החדשים יוצגו באולם תצוגה משותף בנמל תל אביב

אשר עוצב על ידי האדריכליות רונה לוין ורות פקר

                                     צילום: שרית יוכפז

מירי פרסברג, מבעלי קבוצת בולטהאופ, אמרה היום:

  "בשנים האחרונות אנו רואים שינוי בתפיסת הלקוח את עולם המטבחים, מטבח הואכבר לא חדר ש"רק מבשלים בו". המותגים החדשים מבשרים על שינוי מהותי בתכנוןועיצוב הבית , מקום בו נאספים אורחים ובני הבית לחוויות משותפות.  הנראות שלהמטבח הפכה להיות משמעותית הרבה יותר עבור הלקוחות המחפשים כל הזמן לחדשולשנות.

התפיסה העיצובית השתנתה הן ברמת החומרים והצבעים והן ברמת פונקציונאליותהריהוט והחללים במטבח. הקולקציות החדשות שאנו חושפים היום מציעים דגמיםקלאסיים ומתוחכמים, תוך מתן דגש על המטבח כמרכז אירוח."

מותג הפרמיום: LA-CORNUE

LA-CORNUE  מותג צרפתי, אשר נוסד בשנת ב 1908 ונחשב לאחד מהמותגים המובילים והוותיקים בעולם.המותש החל את דרכו כעסק משפחתי ומשם גדל להיות

מותג פרמיום מוביל שמייצר מטבחים ותנורים הנמכרים בכלרחבי העולם,  כאשר הדגש הוא על ייצור קפדני ואישי במפעל הבוטיק הממוקם בפאתי פאריז.

הקולקציות המתחדשות,  מתוכננות על ידי מיטב המעצבים הצרפתיים של  La Cornue  בהן מוצעים עיצוביםיוקרתיים וחדשניים מהם ניתן לתכנן מטבחים שלמי

   בסגנון קלאסי או לשלבם במטבח מודרני.

כמו כן, נעשים שיתופי פעולה עם אומנים מעולמות שונים,  השנה  לדוגמא,  בתערוכת Euro cuccina  שנערכת אחתל- 4שנים במילאנו,

צילום: שרית יוכפז

לה-קורנו הציגה דגם של תנור Le Chateau  150, שעוצב ע"י

 המעצב ההולנדי Lex Pott אשרבאמנות שלו חושף מתכות לתהליכים כימים שונים וכך יצר גוון מעניין וייחודי רק עבור תנורים מדגם zזה.

לאורך השנים נוצרו משיתופי הפעולה הללו תנורים מרהיבים וייחודיים כמו תנור שכולו עשוי ברונזה, אשר נראהכיצירת אמנות בפני עצמו או,

למשל, תנור מדגם Carbon אשר כולו שחור עם טקסטורה

בעלת מראה של אריג.

את הגוונים של התנור והיחידות השונות ניתן לבחור מתוך מניפת

גוונים עשירה, חלקן צבע וחלקן ציפוי אמייל,ולשלב עם מסגרות וידיות

מחומרים שונים כמו: נירוסטה, נחושת, כרום או פליז. את משטח ה

עבודה אשר לרוב מיוצר בנירוסטה ניתן להחליף בגרניט, שיש, עץ וכו'.

בפילוסופיה של לה-קורנו, האי מתפקד כיחידת בישול מושלמת, כאשר הוא יכול להכיל, בנוסף לתנור, כיור, מדיח,מגירות קירור, מקרר יין וכמובן, יחידות אחסון, כשהוא יכול להיות משולב גם עם יחידות

 מטבח שאינן שללה-קורנו.

                                                     

                                                    רונית יוכפז מעצבת פנים  רן פרסברג   ומירי הבעלים.במסיבת עיתונאים  בסימאטיק

זה היה לי לעונג ולכבוד  לצלם את הבת שלי רונית מעצבת פנים במקום.

יח"צ לאירוע רני והילה רהב- תודה על ההזמנה

צילום: שרית יוכפז

התנורים מגיעים במגוון רחב של מידות מ- 75 ס"מ ועד 180 ס"מ ואילו האפשרויות של משטחי הבישול רבותומגוונות והן כוללות מבערי גז ,

טפנייאקי, French top ,משטח אינדוקציה לווק ומשטח

אינדוקציה גדול יותר.

מטבח לה- קורנו הוא למעשה מטבח מקצועי לבית ולכן להשלמת צורות הבישול השונות , לה-קורנו, יצרו את הRotisserie  מתקן צלייה עם אש

גלויה הבנוי בצורה מאוד ייחודית,  כאשר גב היחידה עשוי פלדה  שהחימום שלההוא זה שצולה את המזון ולמעשה אין מגע ישיר של האש במזון ולכן ריח הבישול בבית יהיה עדין ונעים ולא ריח שלברביקיו,

 בתחתית המתקן, צלחת פורצלן אשר אליה ניגרים נוזלי המזון הצלוי היוצרים רוטב מושלם לכל תוספת.

היחידה יכולה להיות משולבת בתוך יחידת ארון גבוהה או בתוך נישת גבס.

צילום: שרית יוכפז

באולם התצוגה בתל-אביב ניתן לראות מטבח מעוצב מסדרת Le Chateau הבנוי כאי מרכזי אשר בליבו תנור ברוחב1.65  מ'  הבנוי משני תאי אפייה,

תא חימום אחד באמצעות גז ואילו תא אחד חשמל.

 משטח הבישול מעל התנור הואשילוב של מבערי גז בשני גדלים וFrench top אשר טבועים בתוך משטח נירוסטה שמהווה חלק ממשטח העבודההעשוי כולו נירוסטה.

שלד המטבח עשוי נירוסטה והחזיתות צבועות שחור מט. את החזיתות מעטרות מסגרות טרימים בגוון נירוסטה והידיות הן בגוון נחושת -שילוב שיוצר מראה עשיר וקלאסי גם יחד.

סדרת G4 Chateaue היא הסדרה החדשה ביותר של לה-קורנו והיא מאופיינת במראה קלאסי, כשלצידה נמכרים גםתנורי CornueChef ו CornueFe

שהם תנורים בעלי עיצוב מודרני יותר,

טווח גדלים מצומצם  ומחירים נגישים יותר.

רני רהב יח"צ ותקשורת במסיבת עיתונאים

עם רונית יוכפז מעצבת פנים  בסימאטיק   מטבחים בת"א

מותג הפרמיום SieMatic :

 SieMatic נוסדה ב-1929 ע"י משפחת SiekMann ומנוהלת כיום ע"י הדור השלישי.

החברה התפתחה לאורך השנים יחד עם התפתחות המטבח הביתי,  מיחידת בופה עצמאית ועד למטבחים המותאמיםאישית שאנו מכירים היום כאשר מבחינתה, המטבח, שעבור יותר ויותר אנשים,

משמש כחדר החשוב והשמיש ביותרבבית, אמור לענג את המשתמשים בו כל יום מחדש.

לשם כך פועלים SieMatic מדי יום לייצר פתרונות הנותנים חשיבות זהה לרגשות ופונקציונאליות.

חשיבה ארגונומית, עיצוב אלגנטי וייצור מדויק, לצד מגוון של חומרים באיכות גבוהה, מאפשרים יצירתיות בתכנוןהמטבח לפי טעם אישי ובאיכות ללא פשרות.

SieMatic הינה חברה פורצת דרך בתחום המטבחים.

מעבר לחומרים מגוונים ואיכותיים, SieMatic זכתה להכרה בין לאומית ובפרסי עצוב על היותה חברה חדשניתומובילה, ממציאת פטנטים ליצירת אזור עבודה נגיש, נוח ומעוצב להפליא.

מטבחי SieMatic מיוצאים ומוצגים ברחבי העולם משנת 1960 ומשמשים כשגרירים של מותג גרמני איכותי הנמכרבלמעלה מ-60 מדינות,

כמעט בכל יבשת, ובתרבויות מגוונות, עבור דירות או ו

ילות, בערים גדולות או באזוריםכפריים.

מבחינה סגנונית, SieMatic יודעים לתת מענה לגישה אורבנית, קלאסית או מודרנית ומעבר לכך, דוגלים בקונספט כימראה אקלקטי העשוי נכון משווה

מראה הרמוני וחדשני המשפיע על החלל כולו ולכן בעיצוב

מטבח SieMatic, נראהשימוש בחומרים מגוונים ובחזיתות מגוונות שיוצרים יחד מראה ייחודי ומקורי.

SieMatic  דוגלים בעיצוב ארגונומי ודואגים לפתח, לחדש ולהמציא פתרונות ליצירת סביבת עבודה נגישה אשרמשרתת את המשתמש. הם עושים

זאת באמצעות אבזור פנים מתוחכם ומרהיב בעל

שני קווים, האחד מערכות עץאלון בהיר .במערכת זו הם  משלבים כלי פורצלן המיוצרות עבורם ע"י חברה גרמנית מובילה אשר משתלבים באופן

מושלם עם  משטחי הלבד המכסים את המדפים ואת

תחתיות המגירות ומונעים החלקה של אותן צנצנות ובכלל , כליהמטבח השונים.

השנייה מערכת אלומיניום מודולרית אשר ניתן לשלבה עם עץ אלון בהיר או עם אץ ערמון מעושן. גם למערכת זוהותאמו קופסאות אלומיניום

משולבות עץ או כל פורצלן, בהתאם לבקשת הלקוח.

כמו כן  SieMatic פתחו מערכת הנקראת MultiMatic  מערכת אשר משתמשת בגב הדלתות לאחסון נוסף ונוח עם מחשבה על צורת אחסון

המנצלת באופן המרבי והמיטבי את נפח הארון.

באולם התצוגה, מוצגים שלושת הסגנונות, קלאסיק, אורבן ופיור בשילובים יוצאי דופן ומעוררי השראה.הכתובת :נמל תל אביב  התערוכה 3 .

מירי ורן פרסברג, בעלי קבוצת בולטהאופ ישראל, ממובילי תרבות הסטייל בעיצוב הבית, השיקו לראשונה בישראל

את כניסת מותגי מטבחי הפרמיום LA-CORNUE ו- SIEMATIC.

לכבוד ההשקה הגיע לישראל טוביאס הולצאור, נציג SIEMATIC מנהל הייצוא הגלובאלי של החברה שברך את המוזמנים.

רן פרסברג ציין במסיבת העיתונאים:

"אנו שמחים להשיק את מותגי הפרמיום החדשים בישראל, בשנים האחרונות אנו רואים שינוי בתפיסת הלקוח את עולם המטבחים,

זה כבר לא מטבח חדר שרק מבשלים בו,

המותגים החדשים מבשרים על שינוי מהותי בתכנון ועיצוב הבית, מקום בו נאספים אורחים ובני הבית לחוויות משותפות

מומלץ בחום.חוויה לארח ולהנאות  במטבחי יוקרה  ומותגי  פרימיום כאלה

צילומים: שרית יוכפז  ויח"צ

 פורסם על ידי sarit yochpaz Journalist 

מאת: שרית יוכפז -עורכת ראשית" החיים הטובים. צרכנות. ולייף סטייל

וכתבת סלונה.-  sarit yochpazשרית יוכפז- המדריך לחיים הטובים בישראל.

sarit0404@yahoo.com