היי חברים! אתמול התארחתי בסדנת אפייה של הגדולה מכולן- אנה אולסון, מערוץ foodnetwork שיש לי בסלקום טי וי. למדתי המון בסדנא ואפינו מתכונים קלים וטעימים.
אנה הסבירה לנו איך להכין 2 מתכונים באנגלית, הכנו עוגת ספוג בשכבות עם קרם ותותים, שהייתה טעימה מאוד. מצרפת לכם את המתכון:
ולסיום הכנו עוגיות שוקולד קראנציות ונימוחות עטופות באבקת סוכר (אנה גילתה לנו שאבקת הסוכר היא כמו קונסילר לכל הטעויות שאנו עושים במאפים). זו באמת הייתה הבריחה האולטימטיבית לצהריים! מתכון כאן:
בטח ראיתם את התמונות, אז אספר לכם שכל תכניות האוכל בערוץ הן עם תרגום לעברית, ותוכלו למצוא בערוץ גם את התכניות "מבשלים בסופר עם גאיי" (עם השף גאי פיירי ) , מבשלים בסופר עם גאי ימים ב‘-ו‘ החל מה-5 ביוני בשעה 00:20 שעון מרכז אירופה )12 X 60) התקציר: גאי פיירי חוזר בעונה השביעית של ”מבשלים בסופר עם גאי“. העונה כוללת אתגרי אול סטאר שבהם שפים ידועים מתחרים על זכייה ב-20 אלף דולר לצדקה, ויהיה גם טורניר אלופים שבו האלופים חוזרים כדי להתמודד באתגר הסופר האולטימטיבי – אין למתחרים רגע דל. המתחרים המוכשרים, משפים מבוססים ועד קבוצה של ארבע סבתות, לוקחים עגלת קניות, יצטרכו לרוץ בין המעברים בסופרמרקט ולחטט בעגלות החיסול כדי לזכות באליפות.
יש גם את "המטבח" ימי ד‘ החל מה-12 ביוני בשעה 00:17 שעון מרכז אירופה )13 X 60) הקיץ מתבשל במטבח, עם מוצרי מזון טריים, בישול ללא תנור והכנת הגריל למנות הקיץ האהובות. המנחים סאני אנדרסון, קייטי לי, ג‘ף מאורו, מרסלה ולדוליד וג‘פרי זקריאן יחלקו אתכם את המומחיות שלהם, כך שגם טבחים מתחילים ישמחו לארח בקיץ. ממנות ברביקיו כמו עוף ונקניקיות ועד למרק סלק קר לסילוק החום ודאיקירי אוכמניות קפוא – למומחי הבישול של ”המטבח“ יש טיפים קלים וטעימים כדי שהקיץ הזה יהיה העונה הכי טובה.
,"סועדים מסתוריים" ימי ב‘ החל מה-19 ביוני בשעה 00:22 שעון מרכז אירופה )13 X 30) צוות חוקרי המסעדות של צ‘רלס סטיילס חוזר בניסיון לפתור את הקושיות הגדולות ביותר הניצבות בפני בעלי המסעדות ב»סועדים מסתוריים“. חברי הקבוצה חוקרים במסווה עובדים במסעדת סטייקים המארגנים מסיבות ללא אישור לסועדים צעירים ומדירים את הלקוחות הקבועים המבוגרים יותר. בעל מבשלת בירה מלוס אנג‘לס שם לב לאי תאימות במלאי הבירה שלו ומופתע כשצ‘רלס מגלה מבצע הברחת אלכוהול המתנהל ממש מתחת לאפו. עם עובדים חסרי מצפון כה רבים המוכנים לרמות את הבוס ולפגוע בו בכל הזדמנות, צ‘רלס יצטרך את כל טכניקות הריגול שלו כדי לפתור את דילמות המסעדנות העומדות בפניו.
" מרוץ משאיות האוכל הגדול" נשמע מבטיח! י ד‘ החל מה-28 ביוני בשעה 00:22 שעון מרכז אירופה )7 X 60) העונה החדשה של ”מרוץ משאיות האוכל הגדול“ מתחילה בלוס אנג‘לס, שם שבעה צוותים נאספים כדי להתחרות על הסיכוי לזכות בפרס של 50 אלף דולר. המנחה טיילר פלורנס מסביר את החוקים, ובעלי משאיות האוכל מגלים שהם יצטרכו להפיק את המרב מהתקציב המוגבל שלהם כדי לגבש את האסטרטגיה שלהם ולמכור, כיוון שהמשאית שתרוויח הכי פחות כסף תישאר מאחור. כדי לסבך את העניינים, הצוותים מתמודדים עם סדרת אתגרי בישול שיעמידו למבחן גם את השף המנוסה ביותר. המרוץ דורש אסטרטגיה ומיומנויות – השפים מתחילים בסביבה יוקרתית ומוכרים מנות בשווי 20 דולר. מי מהצוותים יצליח להגיע לסיבוב הבא?
לעתים קרובות אני צופה בערוץ, הוא נותן לי השראה למאכלים שאני שמחה לנסות!
ערוצי הלייף סטייל של סלקום tv משודרים 24/7 באיכות שידור HD, ללא הגבלה ובתרגום מלא לעברית ומציעים חגיגה עולמית של סגנון חיים, תוכן איכותי, מהנה, חוויתי וכייפי. Food Network Fine Living Travel channel















