מצרכים : שוקולד חלב, לבן או מריר איכותי ,קוקוס , ליקר שוקולד ותבנית צורות ( צורות לב, פרחים וכו' ) אופן ההכנה :
יש להמיס את השוקולדים שהשוקולדים מומסים יש לערבב אותם יחד עם הקוקוס ליצוק לתבנית את השוקולד הרצוי מבחוץ ובבפנים להשים את השוקולד הלבן או ההפך . להכניס את התבניות למקפיא ולהוציא לאחר 20 דקות תלוי בעומק הצורה בה יצקתם את השוקולד . לאחר שהשוקולדים קפאו רצוי לפזר מעל קוקוס או ליקר שוקולד לקישוט (במידה ושמתם ליקר יש להניח לו להיות במקפיא כ-15 שעות)













