(פולנטה צרובה בפלנצ'ה, חמאה עגבניות תרד ופרמז'ן)
זה החל בפגישה במוסקבה, והמשיך בפגישה בברלין , בדיוק בנקודה הנכונה נקבע שם המסעדה צ'רלי צק פויינט .
המסעדה הוקמה ב 2008 ביהוד במבנה הנוסטלגי של מלון אויה. על ידי מיכל אדלסבורג והשף ויטלי סיני ( נשמע רוסי ? ממש לא ,חצי עירקי חצי טורקי ).
הגעתי למסעדה לפגישה ויצאתי מלאת עונג , ידעתי שזו תהיה חברות ארוכה לסגנון אוכל וטעמים משובחים.
(SMOKY ROLL בטטה בטמפורה, אספרגוס, במעטפת חזה אווז מעושן)
עסקיות בצהרים, בארבע רמות מחירים שונות: 56 שקל , 66 שקל, 71 שקל ו-88 שקל . תפריט הראשונות כולל מבחר של כמה מנות שמוצעות עם העיקרית ללא תוספת תשלום .
(עליון- באטר צ'יקן, תבשיל פרגיות אדום, יוגורט, כוסברה, כרובית ואפונה ) (באן בקר בבישול ארוך )
(ריינבו אדום צמחוני- אספרגוס, אבוקדו, שיטאקי, עירית במעטפת טמגו )
בארוחות ערב. המחירים שונים , לצ'רלי חדר פרטי לאירועים, שיכול להכיל עד 100 אורחים .
צ׳רלי צ׳ק פוינט, דרך החורש 4, מלון אויה, יהוד, טלפון: 03-536-8844, פתוח 7 ימים בשבוע ,עסקיות בין השעות 12:00-17:00.
נגישות לנכים

















