למצרכים:
חלה ישנה פרוסה וחתוכה לקוביות גדולות
5 ביצים
1.5 כוסות חלב
1 שמנת מתוקה
1 תוכן של מקל וניל או תמצית אחרת איכותית
2 סוכר וניל
חצי כוס אוכמניות קפואות
להכנה:
להניח את קוביות הלחם בתבנית אפיה, לערבב בקערה את כל חומרי הבלילה ולשפוך על הלחם. ללחוץ על הלחם שיספוג את בלילת השמנת. לכסות, להניח מעל צלחת- שתהיה כמו משקולת ולהניח לשעה במקרר.

לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
ההגשה נעשית בעזרת כף! זה לא נחתך כמו עוגה. זה ככ טעים ומנחם שאין משהו אחר מתאים לסוף החג. בהצלחה!
**** ניתן להוסיף שוקולד צ׳יפס או כל העולה על דעתכם (אפשר גם בלי תוספת בכלל).













