BBB תפריט חדש ומתכון גם.

המבורגר

רשת ההמבורגרים BBB, משיקה השבוע  תפריט חדש לחורף 2018,

במסעדותיה הפרוסות ברחבי הארץ.

הוזמנתי להשקת התפריט בסניף היפיפה ברמת החייל .

המקום מהמם ביופיו ומסודר כך שיהיה נוח ליחידים,לזוגות ולמשפחות .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התפריט הוכן  על ידי אילן פנחס –  השף הרשתי של BBB והוא כולל מגוון מנות חדשות

שעברו מבחני טעימה ופיילוטים רבים, טרם כניסתם לתפריט החורף.

אילן סיפר לנו שהבשר בשת נטחן מדי יום טרי ולכל סוג בשר יש יעוד להמבורגר מיוחד שהוא פיתח ,טעם והלקוחות מבקשים .

כמו שריתי ושמעתי לאילן חשוב כל פרט וכל רכיב בו הוא משתמש .הוא טוען שהטעם מביא את הלקוחות והוא צודק .

הוא גם הדגיש שהחומרים נקנים היישר מהמקור וזה מוזיל משמעותית את המחירים בהשוואה לרשתות אחרות כך שכולם נהנים ומרוויחים מכך.

אילן היה נפלא ונידב לי מתכון להכנה בבית עבורכם…חכו לי.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

לקולקציית ההמבורגרים המיוחדים של רשת BBB, התווספו שלושה המבורגרים חדשים:

 פלאוון בורגר,  המבורגר ליסבון וצ'וריפאן.

הפלאוון בטעם טרופי עם אננס ,מתוק חריף היוו את שיא הטעם עבורי .חריף במידה וטעים ללא הכרה.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

הצ'וריפאן -צ'וריסו בלחמנית המבורגר רכה מתובל היטב

את המבורגר הליסבון כיסו בצ'ילי קון קארנה וגבינת גאודה אז תארו לכם כמה טעם ויופי.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

אל קולקציית ההמבורגרים הקלאסיים התווסף המבורגר אסאדור,טחון מבשר אסאדו טרי ומכיל כ-20% שומן מה שאומר טעים בטירוף וכשהוא הוגש נטרף בגניחות עונג .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מנת הבריסקט החמה מנתח חזה בקר מעושן וברוטב מתקתק המוגשת עם פירה בצל הוגשה לשולחן והתענוג באכילתה סימן לי נקודת ציון מה להזמין כשאגיע לשם שוב .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

בנוסף הוגשו תפוחי אדמה מיוחדים אפויים ורכים עם רוטב בצד .

ולמנות הראשונות הצטרפו שתי מנות חדשות: מרק בשר כפרי וחציל צלוי,שאותו דגמנו יחד עם סלט טאבולה מטורף מלא בפירות ואגוזי מלך קלויים ומומלחים .

הצטרפו גם טבעות בצל בטעם של עוד.פריכות כדבעי ועם שני רטבים האחד מעושן ומודגש .

גם מרק ירקות וקטניות חם ו…טבעוני הצטרף לעסק וסגר פינה חמה למי שבא מהקור בחוץ.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

 התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

הילדים לא קופחו והוגשה להם מנה חביבה שכל ילד יאהב בתוך משאית קרטון .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

בכל שולחן משפחתי יש גם משחקים שהילדים שמחים בהם והגדולים נינוחים .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

כשהגיו לבסוף הקינוחים הפכתי לשלולית עם הטעם המיוחד של פונדנט השוקולד שכוסה ברוטב נוצ'יטלה שעשוי איך לא משוקולד ואזוגי מלך …והוגש עם גלידה ליד .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

ותראו את זה-הבראוני הענק מכוסה בגלידה ועוד גודיס .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

לסיכום אומר שניתן להנות מהתפריט החדש עם המשפחה המורחבת בתשלום שפוי בלי להתפשר על טעם מעולה.

אני בטוח חוזרת לסניף BBB ברמת החייל ,שאינו כשר ,טעים להפליא וכיף לשבת בו .

וכמו שהבטחתי לכם להלן המתכון שאילן השף נידב לנו באהבה .

 

רכיבים: (מתכון ל 5 סועדים)

300 גרם שייטל טחון גס

450 גרם אונטריב טחון גס

250 גרם שפונדרה טחון גס

10 גרם (2 כפיות) מלח

15 גרם (3 כפיות) פלפל שחור טחון דק

200 מ"ל (כוס) משקה סודה

1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה

5 לחמניות המבורגר

1 עגבנייה פרוסה

5 עלי חסה רעננים

1 בצל פרוס

2 מלפפונים חמוצים פרוסים

רוטב איולי ציפוטלה

 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל סוגי הבשר הטחון, מוסיפים את משקה הסודה והתבלינים ולשים כדקה עד ליצירת תערובת אחידה (יש להימנע מלישת יתר). מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים עד להיטמעות אחידה בבשר.

יוצרים קציצות במשקל 250-200 גרם, בגובה 2 ס"מ .

מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב ומניחים את הקציצות.

צולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.

על בסיס הלחמנייה יש להניח חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם. מעל מניחים את הקציצה הצלויה. מגישים עם הרטבים  מעל או לצד המנה.

מובטחת לכם הנאה .

לכשתגיעו לאיזור תוכלו לטייל גם בשוק צפון ולתת לילדים זמן איכות עמכם.

זכרו להגיע לסניף רמת החייל ,הברזל 19 א' תל אביב ולהגיש ששלחתי אתכם להנות .

בתיאבון!!!

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.