Aloo Gobi – קארי כרובית ותפוחי אדמה
מטגנים בסיר עם 3-4 כפות שמן (רגיל-לא זית) בצל קצוץ עד הזהבה
מוסיפים שני תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומטגנים שתיים שלוש דקות
מוסיפים כרובית מפורקת לפרחים ומטגנים.
מוסיפים:
כפית פלפל צ'ילי אדום חריף
כפית כורכום
שתי כפיות תבלין גראם מסלה,
שתי כפיות זרעי גד כתושים (אם אין לא נורא)
מלח ופלפל
מערבבים בעדינות בכף עץ.
מנמיכים את האש ומוסיפים מיץ מלימון שלם + כרבע כוס מים.
סוגרים עם המכסה ומבשלים 10-15 דקות.
לקראת סוף הבישול אפשר להוסיף אפונה ירוקה.
טעים מאד לאכול עם יוגורט.











