סופגניה לא משמינה…מי שאוכל אותה משמין!
בשפע של היום עם כל הסופגניות היצירתיות אי אפשר לומר: "כולן אותו טעם"… אבל אפשר ללמוד לאכול במתינות.
אז איך אוכלים אותן ולא משמינים? חמש עצות קטנות:
1. עדיף להכין בבית, כך יודעים באיזה שמן טיגנתם ומאיזה בצק הכנתם.
2. אם אין לכם בעיה עם קמח כוסמין, תעדיפו אותו על קמח לבן.
3. אני מחלקת את הסופגניות לחצי או לרבעים וכל אחד לוקח רק ביס לטעימה.
4. תאכלו ארוחה מלאה ומשביעה לפני שתגיעו לסופגניה.
5. שתו מים בין ביס לביס.
חג אורים שמח!
סיסי













