רצועות עוף בכוסברה שום ובצל

המתכונים שלי הם מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא אורז,ללא מרק עוף וללא חומרים משמרים והכי הכי חשוב מלאים בהמון אהבה.
אצלי לא תמצאו קינוחים כי אני לא שם וזה לא בסקופ שלי .

צילום עצמי

האמת שהחשיפה הראשונה שלי לסלונה ולכתיבת בלוגים החלה לפני שבועיים לערך, כאשר התקבלתי לקורס דיגיטליות בעסקים. אני אוהבת לבשל אוהבת את המטבח וככה מרגישה שאני נוגעת בלבבות של אנשים מאז צעירותי.

האמת שלא הייתה לי ברירה עם אימא שלא ממש יודעת לבשל ולא לגמרי חברה של המטבח הסלוגן "אם אין אני לי מי לי " דיי מלווה אותי. כשאני נכנסת למטבח אני יוצרת ,אני רגועה מכינה דברים מעניינים , מה שמעניין בסיפור הוא שכל הזמן יוצא לי משהו אחר לכן  חשבתי שכדאי שארשום ואתעד אולי פעם יצא מזה משו.

אצלי תמצאו מתכונים בריאים ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא אורז, וללא חומרים משמרים הכל טבעי ובעיקר הכל טעים.

אני לא מהמבשלות היומיות היות ואני עובדת, ולא מספיקה אך אם לא נכנסתי אחת לשבוע למטבח ליצור אני מרגישה שלא מילאתי את תפקידי כאמא. נשמע מצחיק אבל כן זה ממש יושב לי כבד על האמונה שאימהות צריכות לבשל.

הבוקר היו לי שעתיים פנויות והחלטתי להיכנס למטבח לבחון מה יש לי בארון ומתוך זה ליצור .

אז מה היה לנו כאן הבוקר

צילום עצמי
צילום עצמי

מרכיבים 

500 גרם חזה עוף

2 בצלים גדולים

חצי חבילת כוסברה

חצי כפית כמון

חצי כפית מלח

חצי כפית כורכום

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה 

משחימים 2 בצלים גדולים עם 2 כפות שמן זית עד שהבצל זהוב ממש.

חותכים את החזה עוף לרצועות ושמים לאחר שהבצל הושחם

נותנים לזה כ10 דקות מערבבים מידי פעם כדי שכל החזה עוף יתבשל.

שמים את התבלינים כמון, מלח, כורכום, פלפל שחור וממשיכים לערבב.

לקראת הסוף קוצצים את הכוסברה ומפזרים אותה מעל הסיר ומערבבים.

חזה עוף מוכן לאכילה מומלץ עם תוספת תפ"א, קינואה, דוחן , כוסמת ירקות מאודים .

צילום עצמי
צילום עצמי

 

orpaz
מאמנת רגשית מלווה אנשים בתהליכי שינוי וריפוי מרצה, סופרת ומנחת מעגלי נשים. מחברת הספר "הפחדים שלי הם לא אני" יוצרת קלפי מהפ"ך (מדיטציה, הכרת תודה, פעילות פיזית, כתיבה)