50% קמח שיפון ו50% קמח לבן- לחם נהדר

אוי איזה ריח נפלא של לחם בבית

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

1 ק"ג קמח – 50% שיפון מלא ו 50% קמח לבו

1 שקית שמרים יבשים או שקית שמרית

2 כפות מלח

4 כפות סוכר חום

1 ביצה

1/2 כוס שמן

חופן של קימל

חופן של בצל מטוגן יבש

2 כוסות מים – השתמשתי ב 2 וחצי כוסות מים פושרים

הכנה:

לערבב  במיקסר ם וו לישה

להתפיח 40 דק'

לעצב צורה ללחם,

לחתוך בבצק מעלה,

למרוח בביצה

50% שיפון מעלות 30 דק'