חמישי שמח ומתוק
השבוע הקרוב אני מארחת את משפחתי היקרה מקנדה. אחי וילדיו.
בלי עין הרע כל היום אני במטבח, כמעט. ארוחות בוקר, צהרים וערב. ובין לבין נשנושים וקינוחים ובמיוחד שיש כאן אורחים וגם משפחה בכל קצוות קשת הגילאים. הגלידה שהכי מתאימה לאירוחם היא של בן אנד ג'ריס.
הטעם המשגע הזה פינט באטר קאפ. חמאת בוטנים ופדאג' פשוט מ ש ג ע ת!! גם הצעירים שבחבורה אהבו וגם אנחנו המבוגרים. טעם שקולע לרבים. נהדר.
אננו ממליצים.
חב' "בן& ג'ריס" משיקה מחדש את גלידת "פינט באטר קאפ"
אלפי ישראלים השתתפו במשאל שערכה חב' "בן&ג'ריס" בנושא מהו טעם הגלידה שיחזור מ"בית הקברות" וברוב של 35% הגלידה שתוחזר למדפים תהיה "פינט באטר קאפ" – גלידת שמנת בטעם חמאת בוטנים עם חתיכות חמאת בוטנים מצופות פאדג'
חב' "בן&ג'ריס" משיקה בימים אלו מחדש את גלידת "פינט באטר קאפ" – גלידת שמנת בטעם חמאת בוטנים עם חתיכות חמאת בוטנים מצופות פאדג' וזאת בעקבות משאל שערכה החברה בו השתתפו אלפי ישראלים בנושא מהו טעם הגלידה שיחזור מ"בית הקברות" כאשר במקום הראשון 35% מהנשאלים ביקשו להחזיר לתחיה מחודשת את גלידת "פינט באטר קאפ".
אבי זינגר, מנכ"ל חב' "בן& ג'ריס" ישראל מציין שבשנים האחרונות ניתן לראות שינוי מובהק בטעם הישראלי, שהופך לזהה יותר לטעם האמריקאי ומחפש שילוב טעמים של מתוק ומלוח ביחד ובעיקר את טעמי החמאת בוטנים – כגון "פינאט באטר קאפ "והטעם הפופולרי "צ'אבי האבי" שזוכה בישראל להצלחה מרובה.
ה"פינט באטר קאפ" , ישווק בכל רשתות השיווק מחיר מומלץ לצרכן25 ₪ 500 מ"ל.
חב' "בן&ג'ריס" העולמית הקימה בשנת 1997 בוורמונט בית קברות לגלידות שהופסק ייצורם או שיווקם. מידי שנה מבקרים באתר בית הקברות 250,000 איש.
חב' "בן&ג'ריס" ישראל הקימה במקביל בשנת 2005 בית קברות באתר הדיגיטלי שבו "קוברים" גלידות שלא מיוצרות או משווקות. מידי שנה מעלה החברה משאל דיגטילי בקרב חובבי הגלידות איזה גלידה היו רוצים להחזיר מהעולם הבא לייצור מחדש.
















