תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר חומרים: 12 תחתיות (סנפרוסט) מילוי: ½ ק"ג בשר טחון טרי 1 ביצה ½ כפית מלח ½ כפית פלפל שחור לרוטב: שמן זית לטיגון 1 כפית שום כתוש (השתמשתי בחצאי שום) 2 כוסות מים רותחים 3- גבעולי סלרי עם העלים קצוצים 1 כף כורכום 1 כפית שטוחה של פלפל שחור 1 כפית מלח או 1 כף אבקת מרק עוף מיץ מלימון אחד הכנה:
בסיר רחב (על מנת להכניס את כל התחתיות יחד) שמן זית לחמם להוסיף את השום בזהירות להוסיף את המים הרותחים סלרי,כורכום + פלפל שחור+ מלח+ מיץ לימון להביא לרתיחה.
תיהנו מעדן המתכון: "עוד סיר לשבת" אסנת לסטר |
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר

הכתבה הבאה


אישה היא אישה היא אישה
אישה היא אישה היא אישה
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









