בראוניס שוקולדים משגעים וקלי הכנה
[youtube EK0MXx3zCsY]
החומרים
לשים בקערה באן מארי סיר מעל סיר עם מים על הגז-
200 גרם שוקולד מריר
220 גרם חמאה או מרגרינה
להמיס הכל ביחד ולערבב.
לשים בקערה שנייה יותר גדולה
את השוקולד והחמאה המומסת,
להוסיף-
4 ביצים שלמות ולערבב ולהוסיף-
250 גרם סוכר לבן (אחת ושלושת רבעי כוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה)
2 כפיות אבקת קקאו.
1/2 כפית שטוחה מלח.
1 כף ליקר או ברנדי
150 גרם קמח לבן ( 1.1/3 כוסות פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה)
לערבב הכל
להוסיף 100 גרם אגוזים קצוצים לערבב הכל
לרפד בנייר אפייה גם שוליים תבנית מלבנית 40X30 ס"מ
לפוך וליישר ניתן גם מלמעלה לפזר אגוזים קצוצים,
לחמם תנור ל-175 מעלות לאפות כ-20 דקות השוליים צריכים להיות יציבים והמרכז רך לקרר
לחתוך לקוביות קטנות ניתן גם למרוח לאחר אפייה שוקולד מומס ולפזר אגוזים
בתאבון!













