חומרים:
2 בטטות חתוכות לריבועים
2 ביצים
1 בצל חתוך לרבועים
1 שמנת מתובלת, אני בחרתי בשמנת עם גבינות -9% שומן
גבינת פרמז'נו מגוררת ,
מעט אגוז מוסקט
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
וכמה גבעולי טימין
1 כף סילאן
1 כפית שמן
הכנה:
את הבטטה לאפות בתנור עם מעט סילאן מעלה.
את הבצל לטגן קלות במעט שמן – אפשרי תרסיס שמן
בקערה נפרדת- ביצים + שמנת מתוקה 9% אין צורך ביותר.
לתבל, (אפשר להוסיף : שבבי בצל, פיטריות
את הבצל לערבב קלות עם הבטטה ולהניח בתבנית,
מעל לשפוך את הביצים והשמנת ומעל את הפרמז'נו .
לתנור ל170 מעלות , עד שמזהיב יפה יפה













