פסטה ואני
אני ופסטה
סיפור אהבה בכל צורה
וכשמדובר בפסטה עם שמנת ופטריות טריות אז הסיפור עוד יותר ממכר
הכנתי לכם באהבה מנה מטורפת בטעמה ובמקום ספגטי בישלתי אטריות ביצים רחבות .כאלו למרק שטעמן נימוח ומשתלב לו ברוטב הגושישי באהבה .
מכינים את הרוטב ורק אז מבשלים את האטריות(2 אריזות) שיהיו רותחות ולא שוטפים אותן אלא מוזגים מיד לצלחת ומעל את הרוטב .
מובטחת מנה קטיפתית שאי אפשר להפסיק לאכול .
קונים שתי אריזות פטריות בודקים מנקים ופורסים לפרוסות עבות .
חותכים גם בצל אחד בינוני לחצאים שאותם פורסים דק.
וגם חותכים 4 בצלים ירוקים בקטעים .
צריך גם מיכל שמנת מתוקה של חצי ליטר
מלח,פלפל
כף אבקת מרק בצל
ו100 גרם גבינת קשקבל שמגררים והיא נמסה לתוך הרוטב .
לטיגון 50 גרם חמאה.
במחבת ענקית ממיסים 50 גרם חמאה ומטגנים את הבצל הפרוס לשקיפות .
מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן שיזהיבו מעט .
מוסיפים את השמנת והתיבול ומביאים לרתיחה יחד.
מוסיפים את הבצל הירוק לדקות ספורות(3-2)
מוסיפים את הגבינה המגוררת
מיד כשנמסה והתערתה לה ברוטב
מוזגים את האטריות החמות לצלחות ומעל רוטב כמה שאוהבים.
אפשר לגרר עוד גבינה ולפזר פלפל .
אין על התענוג הזה
ובשלבים-
















