סופ"ש קפוא עבר על כוחותינו. סופ"ש שבו התיתי ואני נסגרנו בין ארבעת קירות החירבה עד יעבור זעם (יום ראשון).
שישי צהרי היום: מגישה לה צלחת קוסקוס ומרק ירקות, כולל כפית ומזלג אט אט הקוסקוס מתחיל לזלוג מהשולחן לרצפה – גרגרים גרגרים ממש כמו חול, היא מבקשת כוס מים שכמובן נשפכת לה והנה לנו חוף ים קטן, הבאתי את המטריה ותקעתי אותה באמצע הבית היא כמובן קפצה ועברה לבגד ים. סידרתי צידנית עמוסה בכל טוב הארץ , מערכת קריוקי ושמן שיזוף עליתי למגדל המציל ופיקחתי על ילדת המים תוך כדי חלוקת פקודות … אחרי שעה של השתכשכות היא ביקשה לאכול – שלפתי אותה מהמים הושבתי אותה על החול , פתחתי את הצידנית והגשתי לה דג , היא אכלה וחלק גדול ממנו שט לכיוון המים.

שבת : מתעוררות (יותר נכון היא התעוררה והעירה אותי ) טוי קופץ אלינו למיטה ומגיש לנו ארוחת בוקר אופיינית לשבת – ג'חנון ושתי ביצים.
אמא, אני רוצה ללכת לים!!! קפצנו לסלון והיא בנתה לה ארמונות קוסקוס, הכנתי לה פופקורן לנשנוש ותוך זמן קצר חוף הים בסלון הפך למושלג. החלפתי לה לבגדים חמים והיא בנתה איש שלג משאריות הפופקורן. בצהריים החלטנו לחמם את האווירה החורפית שנחה על הבית והכנו בצק והיא הייתה האחראית לפיזור הקמח. עברו כמה דקות והאזור המושלג הפך למדבר סיני – אובך רציני אפף את הבית , חבשתי כאפיה והבערתי מדורה קטנה ועליה אפינו פיתות עם זעתר תוך כדי שירה אותנטית בליווי מכתש ועלי.

אישית אני מכירה לא מעט אנשים שכל כך רוצים לאפות לחם טרי, חם וריחני כזה שממלא את הבית בארומה משכרת אבל קופאים על שמריהם ברגע שהם שומעים את המילה שמרים. אז זהו הפחדים שלכם נגמרו ומהיום אתם יכולים לשים את החששות בצד ולאפות לכם לחמים בעזרת המאסטר שף של הקמחים. לחם הבית של מבית מאסטר שף המגיע בארבעה סוגי תערובות שוות וטעימות : לחם כפרי עם גרעינים– קמח חיטה מלאה עשירה בגרעיני חמנייה, פשתן ושיבולת שועל. לחם שיפון – המכיל 50% קמח שיפון, לחם עם גרעיני חמניות– המכיל 20% גרעיני חמנייה. ולחם בסגנון איטלקי עם חיטת דורום ונבט החיטה. רק להוסיף מים, ולהתפיח והופ לתנור – המאפייה הביתית נפתחה.
דרך אגב את הסרטון הקורע כבר ראיתם?
[youtube JfFsGCFApHU]
** ניתן להשיג בכל רשתות המזון **
*המוצר התקבל להתנסות *












