הוזמנתי בבוקרו של יום האתמול לחגוג יחד עם אנשי תקשורת נבחרים והנהלת קפה ג'ו לחגוג את השקת
התפריט הבריא והחדש של הרשת .
כבר בקבלת הפנים הבנתי שהנושא חשוב להנהלה והצרכן הישראלי שנעור ודורש מזון איכותי ,אורגני ,
צמחוני וטבעוני וכן ללא גלוטן יקבל את השרות הטוב ביותר שניתן .

הרשת מרעננת את כל תפריטיה, אך החדשנות המסקרנת ביותר ממתינה בסיום הארוחה. תפריט המנות האחרונות החדש שלה נבנה בשיתוף פעולה עם השף-קונדיטור אלון שבו, שהרכיב סדרת קינוחים קלאסיים ואהובים כמו עוגת שוקולד ברוטב טופי, עוגת גבינה וקרם לימון, מילפיי, טארט לימון ועוגת בננות ושוקולד (39 ¤), תוך התחשבות בקהל הטבעוני והנמנעים מגלוטן.
הכריכים בתחנות הרשת יהיו טריים מגוונים ותואמים לתאריכים שהוכנו לשמירה על בריאות הציבור .
כמו כן יהיו עמדות חטיפים בריאים שכל אחד יוכל להנות -יהיו בהן פירות יבשים ללא סוכר ,חטיפי בריאות ואנריה ,פריכיות ועוד .
בעמדות נוספות יהיו עוגות בריאות שכולן פרווה .

כל המנות כשרות .
התפריט החדש והבריא יכלול מנות גדולות יפות וטעימות של מגוון סלטי בריאות,קטניות,מוצרי חלב טריים כמו מוצרלה איכותית ולאבנה ברוטב איכותי של שמן זית,מיץ לימון טרי וירק .
עמי שם טוב, מנכ"ל חברת קפה ג'ו שישב לשולחננו צנוע וסיפר על יום הולדתה ה-20 של הרשת שהוא ממקימיה ושהצליחה לשמור על מעמדה בזכות ההקשבה ,החדשנות ואיכות המזון בה.
חדשנות נוספת ברשת היא פתיחת חנויות בוטיק של קפסולות הקפה שלנו, שהחלו להיפתח בסניפים השונים אמר עמי .
הוא הזמין את כולם לטעום מהתפריט החדש ובין לבין חולקו מנות יוגורט קפואות ומתוקות לרענון החיך .
ראשונה הגיעה מנת פוקאצ'ה עדינה עטויה לבאנה איכותית וסלט טאבולה מלא ירק טרי.המנה קושטה בזרעי עגבניות והיתה חמימה וטעימה .
ססלט העגבניות הצבעוניות ,בצל סגול ומוצרלה טריה שנקרעה ידנית והונחה מעל היה טעים בפשטותו וטריותו וניכר שנחתך לפני דקה והוגש בתיבול שמן זית ולימון לשולחן .

אאת מנת הקובה הצמחונית שמולאה בסויה והוגשה ברוטב לבאנה וטאבולה חרפרפה לא יכולתי להפסיק לנשנש ואין ספק שהיא היתה המנה הכי הכי שיש ושאותה אזמין תמיד בבואי לקפה ג'ו .
יש לקחת בחשבון שאני קרניבורית ואת המנה הזו אהבתי .
התיבול והטעם עשו זאת .

מנת הלחמה בעג'ין הצבעונית תובלה בתיבול מזרחי מובהק והוגשה חמה לשולחן .

בין לבין הוגשו סלטים מקטניות כמו קינואה וירק ועגבניות עם גבינה בולגרית .
אבל אז החלו לזרום הקינוחים המטריפים של אלון שבו שהושיבו אותנו לשולחן נפעמים מהטעם הטוב .
טארט לימון שבסיסו פריך המלית הקטיפתית והמרנג האפוי התחבב עלי והוא מומלץ.

מנת המיל פיי המיוחדת והעדינה בעלת הקרם הטעים והבצק הדקיק והפריך שהתפצפץ בפה לא איחרה להגיע .

שיא הטעם והעדינות של קינוח איכותי ונפלא הגיעה -עוגת גבינה צחורה וטעימה להפליא מלווה בגלידה עדינה ולימונית
מנה משובחת ומומלצת שלא כדאי לפספס .

מנה אחרונה נוספת שהוגשה היתה מנת עוגת בננה וטופי עם גלידת שוקולד .
מנה שאהבתי מאוד .

הקינוחים הנפלאים הביאו אותנו לשיחה עם יוצרם השף-קונדיטור, אלון שבו שסיפר נרגש-
: "אני מתרגש לקראת שיתוף הפעולה עם הרשת. לאחר תהליך הפיתוח, שנמשך חצי שנה, הצלחנו ליצור ולהנגיש קינוחים ברמה הגבוהה ביותר, כך שיצליחו לתת מענה לקשת הטעמים המבוקשים של הלקוחות".

לסיכום אומר שהיתה זו חוויה נעימה ומומלצת לכל בית .
על הטעם אין מה לדבר והמחיר הנוח והנגיש מדבר גם הוא .
שמחתי להיות חלק מיום ההולדת ה-20 של הרשת ואחזור להתארח בה תמיד.













