תפוחי אדמה
בכל צבע
בכל צורה
מבושלים,אפויים מטוגנים…מה לא?
וניתן לעשות איתם הכל כולל מתוק …לזה יוקדש פוסט חביב נפרד
אבל כאן תפוח האדמה הזה עבר להיות מנה קבועה בבית ביום ללא בשר.
למה? טעם גנעדן להם
נסו ותראו .
קונים תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה היציב
מבשלים במי מלח לריכוך – כן כן גברתי לריכוך מלא לבדוק עם קצה סכין .
מסננים ומקררים מעט
חותכים באמצע כמו לכריך לחמניה עם הקליפה
ממלאים בהמון פטרוזיליה קצוצה ,שום וחמאה
אפשר שמיר או כוסברה במקום (לפרווה ניתן מחמאה או חמאת קוקוס)
לא ממליחים כי התבשלו במי מלח .
מסדרים בתבנית אפיה ומטפטפים מעט מים רותחים סביב
כמו בתמונה לא לסגור לחלוטין .
לאפות רבע שעה 200 מעלות בתנור שחומם מראש.
לא צריך יותר כי הם כבר בושלו והם רכיםם.
להגיש מקושט בעוד ירק ועוד חמאה .
פשוט וטעיםםם
תוסיפו סלט ירוק ותגישו עם תוספות כמו מיונית מתובלת,ביצים קשות ביצת עין מעל . השמיים הם הגבול.
תהנו.













