מתה עליהם ותמיד משחזרת
כמה פשוט ככה טעים
מבשלים במי מלח 6 תפודים גדולים לבנים לחצי בישול
מוציאים מהמים ופורסים ומניחים מעל נייר אפיה בתבנית כמו מניפה.
מפזרים סביב פרוסות דקות של בצל חצוי ופרוס דק
וגם כמה שיני שום פרוסות
ואפשר גם בלי אם לא אוהבים .
לתיבול – 2 כוסות מים רותחים (חד פעמי)
כפית גדושה כורכום
חצי כפית פלפל שחור
2 כפיות אבקת מרק טובה(אני משתמשת בשל ויטה כי הכי טעים לי )
בוחשים היטב ומנטפים על התפודים
מנטפים רבע כוס שמן צמחי כלשהו- אני אוהבת סויה או תירס
מפזרים חופן שמיר .
אופים להזהבה בהירה ומגישים חםםםםםם
תענוג.












